Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | Profile: Σε πλήρη λειτουργία η ολοκληρωμένη πλατφόρμα της Allica Bank

Profile: Σε πλήρη λειτουργία η ολοκληρωμένη πλατφόρμα της Allica Bank

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Profile: Σε πλήρη λειτουργία η ολοκληρωμένη πλατφόρμα της Allica Bank

Tη νέα ψηφιακή τράπεζα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις πλατφόρμες FMS.next και RiskAvert, για τη διαχείριση τραπεζικών εργασιών και πιστωτικού κινδύνου, υλοποίησε επιτυχώς στην Allica Bank, η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού.

Οι Profile και Allica Bank συνεργάστηκαν στενά ώστε το έργο της τράπεζας να ολοκληρωθεί επιτυχώς σε ιδιαίτερα απαιτητικούς χρόνους.

Το FMS.next είναι το core banking σύστημα της Allica Bank, που εξυπηρετεί τις omni-channel ψηφιακές τραπεζικές υπηρεσίες, τη διαχείριση των αποταμιευτικών λογαριασμών και των επιχειρηματικών δανείων που η πλήρως αδειοδοτημένη τράπεζα προσφέρει. Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα επιτρέπει στην τράπεζα να σχεδιάζει και να λανσάρει νέα προϊόντα γρήγορα στην αγορά. Εντός του έτους, η Allica θα θέσει σε παραγωγική λειτουργία και τις υπόλοιπες λύσεις της Profile, Acumennet για ολοκληρωμένο Treasury Management και το σύστημα πληρωμών FMS.next Payments για τη διαχείριση του συνόλου των πληρωμών της τράπεζας. Οι λύσεις της Profile διασυνδέθηκαν επίσης με διεθνείς λύσεις για Authentication services, Credit Control, KYC/KYB/AML και MIS Reporting.

Ο κ. Simon Bateman, CIO στην Allica σημείωσε: «Συνεργαζόμαστε με την Profile από τα πρώτα βήματα της δημιουργίας της Allica Bank, και τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας που έχει συνδράμει στη δημιουργία της τράπεζας. Δουλέψαμε από κοινού με την ομάδα της Profile, έχοντας κατά νου την επίτευξη τολμηρών στόχων που είχαν απαιτητικούς χρόνους υλοποίησης. Η Profile θα συνεχίσει να μας υποστηρίζει όσο θα επεκτείνουμε το εύρος των τραπεζικών μας προϊόντων που εστιάζουν στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Ο κ. Μπάμπης Στασινόπουλος, CEO της Profile Software, προσέθεσε: « Η τραπεζική πλατφόρμα της Profile έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στις ψηφιακές τράπεζες (digital banks) και σε νεοσύστατους οργανισμούς να αξιοποιούν την αρθρωτή αρχιτεκτονική και την cloud τεχνολογία, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα γρήγορη απόδοση επένδυσης (ROI) όσο μεγαλώνει η επιχείρηση. Παραδώσαμε γρήγορα στην Allica Bank, ένα αξιόπιστο σύστημα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του πελάτη. Βλέπουμε την Allica στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως ένα μακροχρόνιο συνεργάτη και πολύτιμο πελάτη, για τη δημιουργία της νέας γενιάς digital SME banking. Το έργο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων μας στον τραπεζικό τομέα της χώρας».

 

Πηγή: businessdaily.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text