Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Αδύναμος κινείται και σήμερα (Τετ, 1.7.20) ο ΓΔ στα χαμηλά 30 ημερών των περίπου 640 μονάδων

Αδύναμος κινείται και σήμερα (Τετ, 1.7.20) ο ΓΔ στα χαμηλά 30 ημερών των περίπου 640 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Όμοια με την χθεσινή είναι και η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να σημειώνει και πάλι μικρή άνοδο (+0,30%, στις 640 μονάδες στις 2.30 μμ) με πολύ μικρό τζίρο (40 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με τους Ξένους δείκτες να βρίσκονται και αυτοί σε ήπια διόρθωση από το ψηλό αρχών Ιουνίου.

Στο γράφημα ο ΓΔ παρουσιάζει διπλή εικόνα, από την μια μεριά έχει καταφέρει να κρατά τα ¾ της ισχυρής (+200 μονάδων ή +41%) ανοδικής αντίδρασης αρχών Μαρτίου – αρχών Ιουνίου και από την άλλη μεριά εδώ και 20 μέρες διορθώνει κανονικά 40 μονάδες ή -6,50% από το υψηλό των αρχών Ιουνίου έχοντας διασπάσει καθοδικά τον ΕΚΜΟ30 και το ΧΚ20.

Η παραπάνω εικόνα του ΓΔ θα βελτιωθεί αν ο εν λόγω δείκτης επανέλθει πάνω από τον ΕΚΜΟ30 των 650 μονάδων (+1,50% από τώρα) ενώ θα χειροτερέψει αν διασπάσει καθοδικά το χαμηλό 30 ημερών των 634 μονάδων (-0,70% από τώρα).

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν ο ΓΔ κλείσει κάτω των 634 μονάδων (χαμηλό 30 ημερών και πωλητικό αγκίστρι)  το ΤΧ θα μειώσει κατά 20% τις μετοχικές του θέσεις.

Μετοχές

Δεν έχει ενδιαφέρον η σημερινή συνεδρίαση από άποψης κατ ιδίαν μετοχών. Το 60% αυτών κινούνται ανοδικά και το 40% καθοδικά ενώ 4 μετοχές, οι  ΙΑΤΡ, ΟΛΥΜΠ, ΛΑΜΔΑ και ΓΕΚΤ σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια μετοχή, τον ΦΡΛΚ, που σημειώνει μεγάλη πτώση χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : καμία δεν αξίζει τέτοιο τίτλο σήμερα. Τον πλησιάζει η ΟΛΥΜΠ η οποία σε υπερπωλημένη χθες θέση -21% από αρχές Απρίλη, πετυχαίνει σήμερα ισχυρή άνοδο +4% ,με μεγάλους γι αυτήν όγκους, 145 χιλ τεμαχίων.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα μεσοπρόθεσμα σήματα αγορών ή πωλήσεων με διάσπαση υψηλού ή χαμηλού αντίστοιχα τριμήνου.

Τείνει να δώσει τέτοιο σήμα αγορών η ΕΥΡΩΒ και αντίστροφο σήμα πώλησης η ΟΤΟΕΛ, η ΕΛΛ και η ΦΡΙΓΟ.

Νέο υψηλό τριμήνου δεν σημειώνει σήμερα καμία μετοχή ενώ νέο χαμηλό τριμήνου σημειώνει η ΕΧΑΕ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text