Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ προσπαθεί και σήμερα (Δευτ, 6.7.2020) να παγιώσει ην θέση του πάνω από τις 650 μονάδες

Ο ΓΔ προσπαθεί και σήμερα (Δευτ, 6.7.2020) να παγιώσει ην θέση του πάνω από τις 650 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

 

 

Δεν είναι άσχημη η σημερινή συνεδρίαση διότι, ναι μεν το ημερήσιο κηροπήγιο του ΓΔ είναι μαύρο (άνοιγμα στις 668 μονάδες, τρέχον στις 659 , στις 3.55 μμ), όμως το πρόσημο είναι ακόμα θετικό (+0,20%) ενώ ο τζίρος συνεχίζει να κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα κάτω των 50 εκατ ημερησίως δείχνοντας στάση αναμονής των επενδυτών.

 

Πράγματι, στο εικονιζόμενο γράφημα βλέπουμε τον ΓΔ να συσσωρεύεται εδώ και ένα μήνα στο στενό εύρος των 634-684 μονάδων και όσο παρατείνεται η συσσώρευση, τόσο πιο ισχυρή και αξιόπιστη θα πρέπει να είναι η διάσπαση του άνω ή του κάτω ορίου.

 

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε κατά που θα κατευθυνθεί ο ΓΔ για να το ακολουθήσουμε με αγορές σε ανοδική διάσπαση και πωλήσεις σε καθοδική.

 

 

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

 

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το κατά τα 85% με μετοχές ΤΧ.

 

Μετοχές

 

Ούτε η σημερινή συνεδρίαση παρουσιάζει ενδιαφέρον από άποψης μετοχών. Καμία δεν παρουσιάζει μεταβολή πέραν του±3% και καμία δεν διακινεί μεγάλους για αυτήν όγκους και βέβαια, καμία δεν μπορεί να ονομασθεί «μετοχή της ημέρας».

 

Οριακά σήματα πωλήσεων δίνει η υπο επιτήρηση ΦΡΙΓΟ εφόσον κλείσει κάτω από την έγκυρη στήριξη των 0,11 ευρώ με μεγάλους όγκους.

 

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης – υψηλού τριμήνου δεν δίνει σήμερα καμία μετοχή αλλά τείνουν να δώσουν οι, ΜΠΕΛΑ, ΑΛΦΑ, ΠΡΟΦ, ΤΕΝΕΡΓ, ΒΙΟ, ΟΤΕ , ΕΥΡΩΒ και ΔΕΗ. Η ΑΛΦΑ μάλιστα έχει ανοδικό τον OBV δείχνοντας «μάζεμα». Αν ο ΓΔ διασπάσει ανοδικά ή προσεγγίσει με δύναμη την αντίσταση των 684 μονάδων, τότε κάποια από αυτές τις μετοχές θα αγοράσουμε.

 

Ανακοίνωση : Το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο μέχρι την Κυριακή, 12/7/2020 θα αναρτήσει τον απολογισμό του του Α’ εξαμήνου 2020 καθώς και τα αποτελέσματα χρήσης 2019 των εισηγμένων με εμπορεύσιμες μετοχές που ολοκλήρωσαν την δημοσίευσή τους στις 30/6/2020.

 

Δείτε την απότίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου εδώ.

 

Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου εδώ


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text