Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | TRASTOR: Πρόσκληση των Μετόχων σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

TRASTOR: Πρόσκληση των Μετόχων σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 30η Ιουλίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 (μεσημέρι), στο ξενοδοχείο Domotel Kastri, στην οδό Ελ. Βενιζέλου αρ. 154 και Ρωμυλίας, 146 71 Νέα Ερυθραία, Αττική, αίθουσα ‘ΑΘΗΝΑ’, για τη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Ετησίων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2019 καθώς και της σχετικής Ετήσιας Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.

2. Έγκριση περί μη διανομής μερίσματος για την εταιρική χρήση 2019.

3. Έγκριση, κατ’ άρθρο 108 του ν. 4548/2018, της συνολικής διαχείρισης που έλαβε χώρα κατά την εταιρική χρήση 2019 και απαλλαγή των ορκωτών ελεγκτών.

4. Εκλογή Ελεγκτικής Εταιρείας για τον υποχρεωτικό έλεγχο της εταιρικής χρήσης 2020.

5. Εκλογή Ανεξάρτητων Εκτιμητών για την εταιρική χρήση 2020.

6. Έγκριση Πολιτικής Αποδοχών της Εταιρείας.

7. Υποβολή προς συζήτηση και ψήφιση από τη Γενική Συνέλευση Έκθεσης Αποδοχών για το έτος 2019.

8. Έγκριση καταβολής αμοιβών και αποζημιώσεων στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Επιτροπών του για την εταιρική χρήση 2019 και προέγκριση αυτών για την εταιρική χρήση 2020.

9. Χορήγηση άδειας σύμφωνα με το άρθρο 98 παρ. 1 του ν. 4548/2018 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε Διευθυντές να μετέχουν σε διοικητικά συμβούλια ή/και στη διοίκηση άλλων εταιρειών.

10. Έγκριση δωρεάν διάθεσης νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, στο πλαίσιο βραχυπρόθεσμου προγράμματος παροχής κινήτρων και σύμφωνα με το άρθρο 114 του ν. 4548/2018. Παροχή εξουσιοδότησης.

11. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 66.887 ευρώ που θα προέλθουν από κεφαλαιοποίηση διανεμητέου αποθεματικού σύμφωνα με τo άρθρο 114 του ν. 4548/2018. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

12. Τροποποίηση του άρθρου 9 του καταστατικού της Εταιρείας.

13. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου προς τους μετόχους για τα πεπραγμένα της Επιτροπής Ελέγχου κατά την εταιρική χρήση 2019.

14. Διάφορα θέματα - ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 5 η Αυγούστου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της Εταιρείας, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, 151 25 Μαρούσι, Αττική, στον 5 ο όροφο.

Τόσο στην αρχική Γενική Συνέλευση της 30ης Ιουλίου 2020 όσο και στην τυχόν Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 5 ης Αυγούστου 2020, έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν μόνο οι Μέτοχοι οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της Εταιρείας που τηρείται ηλεκτρονικά στην εταιρία «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων» (ΕΛΚΑΤ) κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι την 25/07/2020 (Ημερομηνία Καταγραφής), χωρίς να απαιτείται δέσμευση των μετοχών τους.

Οι Μέτοχοι δύνανται να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση αυτοπροσώπως ή μέσω αντιπροσώπου. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση μέσω αντιπροσώπου οφείλουν να καταθέσουν τη σχετική εξουσιοδότηση αντιπροσώπευσης το αργότερο 48 ώρες πριν από την ορισθείσα ημερομηνία συνεδρίασης της κάθε Γενικής Συνέλευσης, είτε στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Μαρούσι, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5ο όροφο και στο Μετοχολόγιο, Μητροπόλεως 9, Αθήνα 105 57 (1ος όροφος), είτε με τηλεομοιοτυπία στα 210-32 88 211 ή 210 -33 11 956. Η Εταιρεία δέχεται κοινοποιήσεις διορισμού, ανάκλησης και / ή αντικατάστασης αντιπροσώπων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση a.parisi@trastor.gr. Το σχετικό Έντυπο Εξουσιοδότησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας https://www.trastor.gr. Το Καταστατικό της Εταιρείας δεν προβλέπει τη δυνατότητα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση από απόσταση ή με επιστολική ψήφο.

Η Εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη τα προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου διάδοσης του COVID19 και με στόχο την προστασία των μετόχων της, του προσωπικού της και γενικότερα του κοινού, προτρέπει τους μετόχους, αντί να παραστούν στη Γενική Συνέλευση, να συμμετάσχουν μέσω πληρεξουσίου ο οποίος θα ψηφίσει σύμφωνα με τις γραπτές οδηγίες του μετόχου. Για τον περιορισμό στο ελάχιστο αναγκαίο του αριθμού των ατόμων που θα παρευρίσκονται στον τόπο της συνέλευσης, η Εταιρεία έχει δηλώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μεταξύ των εργαζομένων της, το οποίο οι μέτοχοι μπορούν να εξουσιοδοτήσουν να τους εκπροσωπεί και να ψηφίζει εξ ονόματός τους στη συνέλευση σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η εξ αποστάσεως συμμετοχή στη συνεδρίαση μέσω οπτικοακουστικών και ηλεκτρονικών μέσων (τηλεδιάσκεψη), θα είναι δυνατή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για πρόσωπα εκτός των μετόχων, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου, του Εσωτερικού Ελεγκτή κ.λπ.

Η διαδικασία της συνεδρίασης θα περιορισθεί στο απολύτως αναγκαίο. Για την ορθή προετοιμασία και περιορισμό του χρόνου συμμετοχής στο χώρο της συνέλευσης, η Εταιρεία προτρέπει τους μετόχους να υποβάλουν τυχόν ερωτήσεις εγγράφως πριν από τη συνεδρίαση είτε στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Μαρούσι, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5ο όροφο και στο Μετοχολόγιο, Μητροπόλεως 9, Αθήνα 105 57 (1ος όροφος), είτε με τηλεομοιοτυπία στα 210-32 88 211 ή 210 -33 11 956 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση a.parisi@trastor.gr.

Ο αντιπρόσωπος Μετόχου υποχρεούται να γνωστοποιεί στην Εταιρεία πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, κάθε συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο στους Μετόχους για την αξιολόγηση του κινδύνου να εξυπηρετήσει ο αντιπρόσωπος άλλα συμφέροντα πλην των συμφερόντων του Μετόχου. Σύγκρουση συμφερόντων μπορεί να προκύπτει ιδίως όταν ο αντιπρόσωπος είναι α) Μέτοχος που ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας ή άλλο νομικό πρόσωπο ή οντότητα η οποία ελέγχεται από το Μέτοχο αυτόν, β) μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή εν γένει της διοίκησης της Εταιρείας ή Μετόχου που ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας ή άλλου νομικού προσώπου ή οντότητας που ελέγχεται από Μέτοχο ο οποίος ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας, γ) υπάλληλος ή ελεγκτής της Εταιρείας ή Μετόχου που ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας ή άλλου νομικού προσώπου ή οντότητας που ελέγχεται από Μέτοχο ο οποίος ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας, δ) σύζυγος ή συγγενής πρώτου βαθμού με ένα από τα φυσικά πρόσωπα των περιπτώσεων α' έως γ'.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text