Αρχική | Οικονομία | Άδ. Γεωργιάδης: Νέο επενδυτικό ενδιαφέρον που θα αρχίσει να αποδίδει τους επόμενους μήνες

Άδ. Γεωργιάδης: Νέο επενδυτικό ενδιαφέρον που θα αρχίσει να αποδίδει τους επόμενους μήνες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Άδ. Γεωργιάδης: Νέο επενδυτικό ενδιαφέρον που θα αρχίσει να αποδίδει τους επόμενους μήνες

Αυξήθηκαν οι επενδύσεις και δημιουργήθηκε νέο επενδυτικό ενδιαφέρον που θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς τους επόμενους μήνες, με τις αποφάσεις που προώθησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τον τελευταίο χρόνο και «τον επόμενο χρόνο θα κάνουμε ακόμα περισσότερα, με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη», όπως δήλωσε ο υπουργός 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βασικός κανόνας της δημοκρατίας είναι η λογοδοσία. Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου, θέλουμε να δείξουμε στον ελληνικό λαό πώς αξιοποιήσαμε την εμπιστοσύνη του αυτό τον πρώτο χρόνο που βρεθήκαμε στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πιστεύω ότι εγώ, οι υφυπουργοί, οι Γενικοί Γραμματείς αλλά και όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξεμπλοκάραμε μεγάλες επενδύσεις που ήταν «κολλημένες» για πολλά χρόνια, θεσπίσαμε νόμους που διευκόλυναν την αγορά και ανέβασαν την Ελλάδα στον διεθνή πίνακα κατάταξης ανταγωνιστικότητας, αυξήσαμε τις επενδύσεις στη χώρα, δημιουργήσαμε νέο επενδυτικό ενδιαφέρον που θα το βρούμε μπροστά μας και θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς τους επόμενους μήνες, σώσαμε χιλιάδες θέσεις εργασίας διασώζοντας εταιρείες με τη δική μας παρέμβαση που ήταν έτοιμες να κλείσουν και γενικά, δεν αφήσαμε καμία μέρα να περάσει χωρίς να κάνουμε κάτι για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Τον επόμενο χρόνο θα κάνουμε ακόμα περισσότερα, με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη».

 

Διαβάστε τον πίνακα με τις βασικές δράσεις του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων εδώ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text