Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Intralot: Δυνατότητα Στοιχηματισμού σε παιχνίδια E*Soccer στη Μάλτα

Intralot: Δυνατότητα Στοιχηματισμού σε παιχνίδια E*Soccer στη Μάλτα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Intralot: Δυνατότητα Στοιχηματισμού σε παιχνίδια E*Soccer στη Μάλτα

Η Intralot και η θυγατρική της στην Μάλτα, Maltco Lotteries, ανακοίνωσαν την εισαγωγή δυνατότητας στοιχηματισμού σε παιχνίδια E*Soccer, εμπλουτίζοντας το στοιχηματικό της προϊόν U*Bet με ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλητικά θεάματα στον κόσμο.

Τα παιχνίδια E*Soccer θα είναι διαθέσιμα σε όλο το δίκτυο σημείων πώλησης της Maltco Lotteries, προσφέροντας άριστη και υπεύθυνη ψυχαγωγική εμπειρία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μέσω των παιχνιδιών U*Bet E*Soccer, η Maltco Lotteries θα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε μερικά από τα πιο δημοφιλή διεθνή ηλεκτρονικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του FIFA20, σε συνεργασία με την Sportradar.

Το E*Soccer είναι ένα πρωτοποριακό άθλημα όπου οι επαγγελματίες παίκτες και οι αντίστοιχες ομάδες τους διαγωνίζονται για την απόκτηση υψηλών κερδών στα μεγαλύτερα αθλητικά τουρνουά του κόσμου.

«Η Maltco Lotteries επιδιώκει πάντα να καινοτομεί και να διαφοροποιεί τα προϊόντα της εισάγοντας νέα παιχνίδια στην αγορά της Μάλτας.

Η IntralotΙΝ έχει συμβάλει καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό της εταιρίας μας μέσω των λύσεων νέας γενιάς που μας παρέχει», δήλωσε ο κ. Βασίλειος Κασιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Maltco Lotteries.

«Ως πρωτοπόρος διοργανωτής αθλητικού στοιχήματος στην Μάλτα και έχοντας καθιερώσει το U*Bet ως ένα κορυφαίο και αξιόπιστο προϊόν αθλητικού στοιχήματος, ήταν φυσικό για την Maltco Lotteries να κάνει το επόμενο βήμα και να επεκτείνει περαιτέρω το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο με ηλεκτρονικά πρωταθλήματα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους παίκτες των παιχνιδιών E*Soccer μια ολοκληρωμένη επιλογή στοιχηματισμού με εύκολη συμμετοχή και να αναβαθμίσουμε υπεύθυνα την εμπειρία του παίκτη».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, κ. Χρήστος Δημητριάδης, δήλωσε «Είμαστε υπερήφανοι που βλέπουμε την Maltco Lotteries να είναι στην αιχμή του ψηφιακού μετασχηματισμού για την εξέλιξη του εμπορικού της δικτύου και να προσφέρει αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία στην πελατειακή της βάση.

Η Intralot διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων νέας γενιάς και εξαιρετική τεχνογνωσία διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών, δίνοντας το πλεονέκτημα στις Λοταρίες και τους διαχειριστές τυχερών παιχνιδιών να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες σε πρωτοφανείς καιρούς για την περαιτέρω ανάπτυξή τους».

Η δυνατότητα στοιχηματισμού στα παιχνίδια E*Soccer παρέχεται καθημερινά στο πλήρως λειτουργικό δίκτυο σημείων πώλησης της Maltco Lotteries, όπου εφαρμόζονται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον με πλήθος ψυχαγωγικών παιχνιδιών για τους παίκτες ειδικά σχεδιασμένων σύμφωνα με τις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια E*Soccer, οι παίκτες μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο της εταιρίας και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή να καλέσουν τη Γραμμή Εξυπηρέτησης της Maltco Lotteries στο +356 23883333, από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 6πμ έως τις 8μμ

 

 

Πηγή: bankingnews.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text