Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα (Δευτ, 20/7/2020) να ανατρέψει την 30ήμερη διόρθωση και να ανακτήσει τις 650 μονάδες

Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα (Δευτ, 20/7/2020) να ανατρέψει την 30ήμερη διόρθωση και να ανακτήσει τις 650 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

 

 

Σήμερα διαφαίνονται οι πρώτες ελπίδες ότι ο ΓΔ (+1%, στις 647 μονάδες, στις 4.20 μμ) διασπώντας ανοδικά τον ΕΚΜΟ30 των 645 μονάδες, θα αποφύγει την θερινή ταλαιπωρία και ότι θα καταφέρει να διασπάσει ανοδικά τις 650 μονάδες και να πλησιάσει ή και ξεπεράσει τα υψηλά τετραμήνου αρχών Ιουνίου των 685 μονάδων.

 

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

 

Το κατά περίπου ¾ με μετοχές και ¼ με μετρητά ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις. Θα προχωρήσουμε σε αγορές αν ο ΓΔ διασπάσει ανοδικά ή πλησιάσει με δύναμη το υψηλό τετραμήνου των 684 μονάδων.

 

Μετοχές

 

Δεν έχουμε σήμερα σπουδαία συμβάντα σε κατιδίαν εμπορεύσιμες μετοχές. Τα ¾ αυτών φέρουν αυτή τη στιγμή θετικά πρόσημα και το ¼ αρνητικά ενώ 6 μετοχές, οι ΙΝΛΟΤ, ΙΝΚΑΤ, ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, ΕΤΕ και ΑΤΤ, πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια μετοχή, την ΦΡΙΓΟ, που σημειώνει μεγάλη πτώση χειρότερη του -3%.

 

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με ανοδική ή αντίστοιχα καθοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης ή αντίστοιχα στήριξης.

 

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι ΠΡΟΦ και ΜΠΕΛΑ τις οποίες προσέχουμε ιδιαίτερα για προκαταρκτικές αγορές σε περίπτωση που ο ΓΔ ξεπεράσει την κορυφή των 662 μονάδων.

 

Νέα υψηλά 4μήνου πετυχαίνουν σήμερα οι ΔΕΗ και ΤΕΝΕΡΓ.

 

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text