Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ εξακολουθεί και σήμερα (Δευτ, 27/7/20) να κινείται πολύ κοντά στην στήριξη – χαμηλό 40 ημερών των 629 μονάδων

Ο ΓΔ εξακολουθεί και σήμερα (Δευτ, 27/7/20) να κινείται πολύ κοντά στην στήριξη – χαμηλό 40 ημερών των 629 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Ανησυχητική είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μικρή πτώση (-0,20%, στις 633 μονάδες στις 3.20 μμ), μικρό τζίρο (40 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και μεγάλο μαύρο σώμα κηροπηγίου μεγέθους 1,20%, κινείται πολύ κοντά στην στήριξη των 629 μονάδων την οποίαν κινδυνεύει να σπάσει καθοδικά με αποτέλεσμα πιθανή καθίζηση προς τις 600 μονάδες ή και χαμηλότερα.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν ο ΓΔ κλείσει κάτω των 629 μονάδων (-0,80% από το κλείσιμο της Παρασκευής), το ΤΧ μειώσει την έκθεσή του από 73% σε 66%.

Μετοχές

Οι ανοδικές μετοχές είναι αυτή τη στιγμή ίσες στον αριθμό με τις καθοδικές ενώ 3 μετοχές, οι ΙΝΤΚΑ, ΦΡΙΓΟ και ΜΙΓ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια, την ΛΑΜΔΑ, που σημειώνει μεγάλη πτώση χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : είναι και πάλι η ΙΝΤΚΑ (+5,76% με 250 χιλ τεμάχια μέχρις στιγμής) που αρχίζει όμως να μπαίνει σε μεσοχρονίως υπεραγορασμένες ζώνες (αυτή τη στιγμή +15% από τον διασπασθέντα στροφέα των 0,54 ευρώ).

Στον αντίποδα βρίσκεται η ΛΑΜΔΑ που υπόκειται σε διανομές (-4% ΜΕ 520 χιλ τεμάχια στη είδηση ότι η Μ Λάτση πούλησε την συμμετοχή της στην εταιρία σε εξωχώριο ελληνικό fund).

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με διάσπαση έγκυρης μεσοχρόνιας αντίστασης (για αγορές) ή στήριξης (για πωλήσεις).

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΔΕΗ, ΠΛΑΘ, ΜΠΕΛΑ, ΟΤΕ και πωλήσεων οι ΓΕΚΤ, ΜΟΗ, ΕΛΠΕ, ΑΡΑΙΓ).

Καμία μετοχή δεν πετυχαίνει σήμερα νέα υψηλά τριμήνου ενώ νέα χαμηλά σημειώνουν οι ΚΟΥΕΣ, ΙΑΤΡ και ΙΚΤΙΝ. Η σχέση 0 προς 3 δείχνει ότι διάγουμε καθοδική τάση όπου εμείς οι trend followers αποφεύγουμε να αγοράζουμε μετοχές.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text