Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Τετ, 29/7/2020) να σέρνεται κοντά στα χαμηλά διμήνου

Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Τετ, 29/7/2020) να σέρνεται κοντά στα χαμηλά διμήνου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Δεν είναι ενθαρρυντική η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μικρή πτώση -0,40% (στις 630 μονάδες, στις 3.45 μμ) κινείται πολύ κοντά στο ΧΚ40 των 630-626 μονάδων το οποίο αν σπάσει καθοδικά, τότε αυτή τη φορά μπορεί να καταπέσει απότομα προς τις 600 μονάδες ή και χαμηλότερα.

Το γράφημα του ΓΔ είναι μεσοπροθέσμως bearish με 4 παρατηρούμενες κατερχόμενες τοπικές κορυφές, τις Ε,Ι,Ρ,Τ, με υποκείμενη στήριξη τον πυθμένα Α των 626 μονάδων ο οποίος εύκολα θα μπορούσε να διασπασθεί καθοδικά.

Θα απαλλαγούμε από τους φόβους καθίζησης της αγοράς μόνον αν ο ΓΔ γυρίσει άμεσα απότομα ανοδικά και διασπάσει την κυλιόμενη κορυφή Τ των 653 μονάδων.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν ο ΓΔ κλείσει κάτω των 626 μονάδων, το ΤΧ θα μειώσει και πάλι οριακά την μετοχική του έκθεση από 67% σε 60% πουλώντας τυχαίως 2-3 από τις μετοχές του.

Μετοχές

Καθοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα ¾ των εμπορεύσιμων μετοχών και ανοδικά το ¼ ενώ καμία μετοχή δεν χάνει περισσότερο του -3% σε σύγκριση με μια, την ταλαίπωρη ΙΝΛΟΤ, που κερδίζει πάνω από +3%.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα μεσοπρόθεσμων αγορών ή πωλήσεων με διασπάσεις έγκυρων αντιστάσεων ή στηρίξεων αντιστοίχως.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΜΥΤΙΛ, ΜΠΕΛΑ, ΙΝΚΑΤ και ΠΛΑΘ και σήματα πωλήσεων οι, ΟΛΠ, ΟΤΟΕΛ και ΜΟΗ.

Νέα υψηλά τριμήνου πετυχαίνουν σήμερα οι ΙΝΤΚΑ και ΤΕΝΕΡΓ και νέα χαμηλά οι, ΙΚΤΙΝ, ΑΒΑΞ, ΕΛΠΕ και ΓΕΚΤ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 3.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text