Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Ξεκίνησε η πώληση σπιτιών και εμπορικών χώρων... από τα σχέδια, στο Ελληνικό

Ξεκίνησε η πώληση σπιτιών και εμπορικών χώρων... από τα σχέδια, στο Ελληνικό

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ξεκίνησε η πώληση σπιτιών και εμπορικών χώρων... από τα σχέδια, στο Ελληνικό

Με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η Lamda Development αναζητά αγοραστές τόσο για τα ακίνητα όσο και για τους εμπορικούς χώρους που θα αναπτύξει εντός της έκτασης του project

Την πώληση κατοικιών αλλά και εμπορικών χώρων από τα σχέδια.... στο project του Ελληνικού  ξεκίνησε η Lamda Development.

Με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η εταιρεία αναζητά αγοραστές τόσο για τα ακίνητα όσο και για τους εμπορικούς χώρους που θα αναπτύξει εντός της έκτασης του project.

Η σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά ακινήτων, αφορά τρεις τύπους κατοικιών: μονοκατοικία, διαμέρισμα και διαμέρισμα σε πύργο κατοικιών.

Όσον αφορά τις τιμές πώλησης, η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο των κατοικιών στα Νότια προάστια και πέριξ του Ελληνικού αγγίζει τις 8.000 ευρώ.

Ωστόσο, η Lamda έχει ορίσει στο business plan της ως ελάχιστη τιμή το ποσό των 3.500-4.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, εξαιρουμένων των κατοικιών που θα αναπτυχθούν στο παραλιακό μέτωπο και που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κυμαίνονται στα 10.000 ευρώ το τετραγωνικό.

Να σημειωθεί ότι το project προβλέπει  ότι συνολικά στην έκταση του Ελληνικού θα αναπτυχθούν 10.000 κατοικίες που θα κατασκευαστούν και θα πωληθούν σε βάθος 25ετίας.

Την πρώτη πενταετία θα διατεθούν, καταρχήν, 800 συνολικά οικιστικές μονάδες, πολλές από τις οποίες θα βρίσκονται στην παραλία και αναμένεται να συγκεντρώσουν ισχυρή ζήτηση.

Όπως δήλωσε και προσφάτως ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, την πρώτη 5ετία το οικιστικό κομμάτι, που αντιστοιχεί σε 1 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα, θα αντιπροσωπεύει το 43% των εσόδων, με τη συνεισφορά των δύο εμπορικών κέντρων που θα αναπτυχθούν και του σχεδιαζόμενου ολοκληρωμένου τουριστικού συγκροτήματος με καζίνο (IRC) να τοποθετείται σε 35% και 10%, αντίστοιχα.

Όσον αφορά την ανάπτυξη εμπορικών χώρων έχει ήδη προγραμματιστεί να κατασκευαστεί με ορίζοντα το 2023-2024, το Vouliagmenis mall, που θα βρίσκεται πλησίον του μετρό Ελληνικό, θα αποτελείται από 72 χιλ. τ.μ. μικτών εκμισθώσιμων χώρων, για το οποίο οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα εμπορικών καταστημάτων 37 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

 

Ελένη Μπότα

Πηγή:www.bankingnews.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text