Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Τετ, 11/8/2020) να κινείται σε καθοδική τάση, κοντά στα χαμηλά διμήνου των 615 μονάδων

Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Τετ, 11/8/2020) να κινείται σε καθοδική τάση, κοντά στα χαμηλά διμήνου των 615 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Τετ, 11/8/2020) να κινείται σε καθοδική τάση, κοντά στα χαμηλά διμήνου των 615 μονάδων

Αδύναμη εμφανίζεται και σήμερα η αγορά με τον ΓΔ να κερδίζει οριακά +0,45% (στις 629 μονάδες, στις 3.15 μμ) με μικρό τζίρο (30 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με τα περισσότερα Δυτικά χρηματιστήρια να κινούνται με μικρές μεταβολές κοντά στα υψηλά τριμήνου και έτους 2020 έχοντας ανακτήσει το 80-90% της κορονο-βύθισης του Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2020.

Το γράφημα του ΓΔ είναι μεσοπροθέσμως bearish με κατερχόμενες τοπικές κορυφές και σε μικρή απόσταση η στήριξη Χ-Α – χαμηλό διμήνου των 615 μονάδων  η οποία αν διασπασθεί καθοδικά θα είναι ενδεχόμενη μια απότομη βύθιση προς τις 600 μονάδες ή και χαμηλότερα.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ σήμερα δεν θα κάνει πράξεις. Θα έκανε περιορισμένες πωλήσεις αν ο ΓΔ διασπούσε καθοδικά το χαμηλό των 615 μονάδων και θα εξέταζε αγορές αν ο ΓΔ διασπούσε ανοδικά τις 650 μονάδες.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα ¾ των μετοχών και καθοδικά το ¼ ενώ δύο μετοχές, οι ΟΛΘ και ΠΕΙΡ, κερδίζουν λίγο πάνω από +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -3%.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με ανοδική ή αντίστοιχα χαθοδική διάσπαση αντίστασης - υψηλού ή αντίστοιχα στήριξης - χαμηλού τριμήνου.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι ΜΥΤΙΛ, ΚΟΥΕΣ και ΔΕΗ.

Νέα υψηλά τριμήνου πετυχαίνει οριακά σήμερα μόνον ο ΟΤΕ ενώ νέα χαμηλά ιδίου διαστήματος σημειώνουν οι ΟΛΠ και ΦΡΙΓΟ.

Μεγάλους όγκους διακινεί σήμερα μόνον η ΛΑΜΔΑ ( συσσωρεύσεις).


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text