Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Σύντομο σχόλιο Τεχνικού Χαρτοφυλακίου (Πέμπτη, 13/8/2020). Ο ΓΔ συνεχίζει να βρίσκεται σε πλαγιοκαθοδική τάση στη περιοχή των 650-600 μονάδων

Σύντομο σχόλιο Τεχνικού Χαρτοφυλακίου (Πέμπτη, 13/8/2020). Ο ΓΔ συνεχίζει να βρίσκεται σε πλαγιοκαθοδική τάση στη περιοχή των 650-600 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

 

 

Μικρής σημασίας ήταν η σημερινή συνεδρίαση. Όπως βλέπουμε στο γράφημα ο ΓΔ (+0,34%, στις 637 μονάδες) ναι μεν διέσπασε οριακότατα ανοδικά τον δείκτη μεσοβραχυχρόνιας τάσης ΕΚΜΟ30, αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την κυλιόμενη κορυφή του Β , ούτε και την σημαντική κορυφή – Υψηλό Κλείσιμο 20 ημερών των 653 μονάδων (κορυφή Τ). Αντίθετα, καθώς βρίσκεται σε καθοδικό κανάλι, κινδυνεύει με μια νέα μικρή πτώση να διασπάσει καθοδικά τον διπλό τοπικό πυθμένα – χαμηλό διμήνου των 615, γεγονός που θα ισχυροποιούσε την καθοδική τάση.

 

 

 

Στρατηγική για αύριο, Παρασκευή, 14/8/2020

 

Βρισκόμαστε κοντά σε σηματοδότριες γραμμές (υψηλό μήνα των 653 και χαμηλό διμήνου των 615 μονάδων) και δεν θα αργήσουμε να κάνουμε πράξη. Πιθανόν κατά την ερχόμενη εβδομάδα να κάνουμε αγορές εάν ο ΓΔ σημειώνει μια πολύ δυνατή άνοδο > +1,50% ή αν σπάσει ανοδικά το υψηλό 20 ημερών των 653 μονάδων. Αντίστροφα, θα κάνουμε πωλήσεις αν ο ΓΔ σπάσει καθοδικά το χαμηλό διμήνου των 615 μονάδων. Η τακτική μας είναι να ακολουθούμε την τάση.

Μετοχές

 

Δεν είχαμε ιδιαίτερα συμβάντα σήμερα. Εντύπωση μόνον μας έκαναν οι,

 

-ΟΤΕ , πάλι σε νέα υψηλά τριμήνου, πιθανόν να πάει πολύ καλύτερα μέχρι τέλος έτους.

-ΤΕΝΕΡΓ, παρά τις προχθεσινές διανομές επιμένει στο ύψος της (+100% από χαμηλό Μάρτη) γυρίζοντας σήμερα θετική.

-Πολύ κοντά στο να σπάσουν ανοδικά σηματοδότριες μεσοπρόθεσμων αγορών οι, ΕΕΕ, ΚΟΥΕΣ και ΜΥΤΙΛ (παρά την μεγάλη πτώση -2,50% του τελευταίου).

 

Θα επανέλθουμε αύριο, ελπίζουμε κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text