Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ πλησιάζει πολύ διστακτικά σήμερα (Τετ, 19.8.20) το Υψηλό Κλείσιμο 20 ημερών

Ο ΓΔ πλησιάζει πολύ διστακτικά σήμερα (Τετ, 19.8.20) το Υψηλό Κλείσιμο 20 ημερών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Ενδείξεις ανοδικής αναστροφής της σχεδόν τρίμηνης πλαγιοκαθοδικής τάσης εμφανίζονται σήμερα με τον ΓΔ να προσπαθεί με μικρή άνοδο +0,44% (στις 646,8 μονάδες) και μικρό τζίρο (30 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) να διασπάσει ανοδικά την μεσοπρόθεσμη τασική σηματοδότρια αγορών ΥΚ20 που γλίστρησε σήμερα στις 647,8 μονάδες.

 

Κατά συνέπεια θα ετοιμαστούμε για μερικές αγορές ως εξής :

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 647,8 μονάδες με όγκο μεγαλύτερο του χθεσινού των 35 εκατ, το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική του έκθεση από 60% σε 65-75%. Εάν ο συνολικός τζίρος δεν ξεπεράσει τα 35 εκατ, το ΤΧ δεν θα κάνει καθόλου πράξεις ανεξαρτήτως κλεισίματος του ΓΔ.

Μετοχές

Οι ανοδικές μετοχές είναι αυτή τη στιγμή κατά 20% πιο πολλές από τις καθοδικές όμως, υπάρχει ανισορροπία στην σύνθεση των ανοδικών οι οποίες συνίστανται από τις 4 τραπεζικές και αρκετές δευτερεύουσας σημασίας ενώ οι καθοδικές μετοχές συνίστανται από σημαντικές μη-τραπεζικές όπως τις, ΕΕΕ, ΤΕΝΕΡΓ, ΓΕΚΤ, ΜΥΤΙΛ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΜΟΗ μειώνοντας την εγκυρότητα του αγοραστικού σήματος από τον ΓΔ.

Ο ΔΤΡ κερδίζει αυτή τη στιγμή +3,22% πλησιάζοντας τις 350 μονάδες. Οι τράπεζες δίνουν σήμερα ουσιαστικά ώθηση στην αγορά.

Ποιες μετοχές θα αγοράσει σήμερα το ΤΧ αν λάβει το σήμα που αναφέραμε παραπάνω : ΕΥΔΑΠ που σημειώνει μεγάλη άνοδο +3,20% με μεγάλους όγκους και τον ΟΤΕ που βρίσκεται πολύ κοντά στα υψηλά τετραμήνου.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text