Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Με την σημερινή (Τρίτης, 23/8/20) μικρή πτώση, το μεσοπρόθεσμο γράφημα του ΓΔ αρχίζει να παίρνει bearish όψη

Με την σημερινή (Τρίτης, 23/8/20) μικρή πτώση, το μεσοπρόθεσμο γράφημα του ΓΔ αρχίζει να παίρνει bearish όψη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

 

 

Χωρίς ιδιαίτερη συγκίνηση κύλισε και η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να κλείνει με μικρή πτώση -0,51% στις 629 μονάδες με μικρό τζίρο 25 εκατ και με τους κύριους ξένους δείκτες πολύ κοντά στα προ κορονοιού επίπεδα.

 

Ο ΓΔ με τις τελευταίες 4-5 ημερήσιες μικρές πτώσεις ξαναπήρε πλαγιοκαθοδική όψη που συχνά καταλήγει σε απότομη κατάρρευση. Το οριζόντιο κανάλι ΥΚ20-ΧΚ20 των 615-645 μονάδων είναι ήδη πολύ στενό και λογικά δεν θα αργήσει να γίνει η διάσπασή του, με λίγο περισσότερες πιθανότητες καθοδική, την οποία διάσπαση και θα ακολουθήσουμε.

Στρατηγική για αύριο, Τετ, 26/8/20

 

Πιθανόν αύριο να μην κάνουμε πράξεις γιατί θα είναι δύσκολο για τον ΓΔ να πάρει τέτοια άνοδο +2,50% ώστε να σπάσει ανοδικά το άνω όριο του αναφερθέντος καναλιού ή -2,50% ώστε να σπάσει το κάτω όριο.

Μετοχές

 

Πτωτικά έκλεισαν σήμερα τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών και ανοδικά το 1/3 ενώ μόνον μια μετοχή, ο ΟΠΑΠ, πέτυχε άνοδο λίγο πάνω από +3% και μόνον μια μετοχή, η ΕΕΕ, σημείωσε πτώση λίγο χειρότερη του -3%.

 

Η μόνη μετοχή που σήμερα διακρίθηκε ήταν ο ΟΠΑΠ που έκλεισε με μεγάλη άνοδο +3% και αρκετό όγκο 533 χιλ τεμαχίων αποκρουόμενος ανοδικά από την στήριξη των 7,5 ευρώ (από 12,5 προ κορονοιού).

 

Καμία μετοχή δεν έδωσε σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με ανοδική ή αντίστοιχα καθοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης ή αντίστοιχα στήριξης.

 

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΔΕΗ και ΜΥΤΙΛ και τέτοια σήματα πωλήσεων οι ΠΛΑΙΣ, ΑΛΦΑ και ΛΑΜΔΑ.

 

Νέα υψηλά τριμήνου δεν πέτυχε σήμερα καμία μετοχή ενώ νέα χαμηλά τριμήνου σημείωσε η ΜΠΕΛΑ.

 

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text