Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Συνεχίζεται και σήμερα (Παρ, 28/8/2020) η συσσώρευση του ΓΔ μέσα στο δίμηνο οριζόντιο κανάλι των 615-645 μονάδων

Συνεχίζεται και σήμερα (Παρ, 28/8/2020) η συσσώρευση του ΓΔ μέσα στο δίμηνο οριζόντιο κανάλι των 615-645 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Η τρέχουσα εβδομάδα ολοκληρώνεται σήμερα με ελάχιστη ημερήσια μεταβολή του ΓΔ (+0,18%, στις 634 μονάδες, στις 2.50  μμ)και ελάχιστο ημερήσιο τζίρο (20 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) παραμένοντας για 6η εβδομάδα μέσα στο οριζόντιο κανάλι αναμονής των 615-645 μονάδων.

Η αναμονή αφορά τα ελληνοτουρκικά και την πανδημία που εδώ και 2-3 εβδομάδες έχουν βαλτώσει χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις. Όταν ξεκινήσουν οι εξελίξεις εμείς θα τις ακολουθήσουμε αγοράζοντας μετοχές στην υπερβαση των 645 μονάδων και πουλώντας στην καθίζηση κάτω των 615 μονάδων.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το κατά 60% με μετοχές και 40% με μετρητά Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο.

Μετοχές


Ανοδικό είναι σήμερα το πλάτος της αγοράς με τα ¾ των εμπορεύσιμων μετοχών να κινούνται θετικά και το ¼ αρνητικά ενώ δύο μετοχές, οι ΑΛΦΑ και ΑΛΜΥ, πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -2%.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης -  υψηλού τριμήνου δίνει σήμερα ο ΑΛΜΥ και σήμα πωλήσεων με την αντίστροφη σηματοδότηση δίνει ο ΙΚΤΙΝ.

Τείνουν να δώσουν ως τα ως ανω σήματα αγορών οι, ΙΝΛΟΤ και ΔΕΗ και τείνουν να δώσουν αντίστροφα σήματα πωλήσεων οι, ΕΧΑΕ, ΟΠΑΠ, ΦΡΙΓΟ, ΜΙΓ και ΜΟΗ.

Νέα υψηλά τριμήνου πετυχαίνει σήμερα ο ΑΛΜΥ και νέα χαμηλά  ο ΙΚΤΙΝ.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα στις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text