Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ σηκώνει σήμερα (Τετ, 2/9/2020) κεφάλι προς ανοδική διάσπαση της αντίστασης – υψηλού 20 ημερών των 646 μονάδων

Ο ΓΔ σηκώνει σήμερα (Τετ, 2/9/2020) κεφάλι προς ανοδική διάσπαση της αντίστασης – υψηλού 20 ημερών των 646 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

 

 

Μάλλον ενθαρρυντική είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μέτρια άνοδο +0,60% (στις 643 μονάδες, στις 4.00 μμ) και με ελαφρά αύξηση τζίρου (40 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο), πλησιάζει σε απόσταση 3 μονάδων ή 0,50% το Υψηλό Κλείσιμο 20 ημερών των 646 μονάδων το οποίου η υπέρβαση ισοδυναμεί για εμάς με σήμα αγορών.

 

Αιτίες της σημερινής ήπιας έγερσης του ΓΔ θεωρούμε την από 25ημέρου σταθεροποίηση των κρουσμάτων κορονοιού στην Ελλάδα στα 200 κατά μέσον όρο ημερησίως και τα νέα υψηλά που πετυχαίνουν οι κύριοι ξένοι δείκτες, εξαμήνου ο Γερμανικός και έτους οι Αμερικανικοί.

 

 

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

 

Εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από το ΥΚ20 των 646,30 μονάδων με τζίρο μεγαλύτερο των 48 εκατ (δηλ του μέσου ημερήσιου όγκου κυλιομένου διημέρου), το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική του έκθεση από 60% σε 80%.

 

Μετοχές

 

Κατά την σημερινή συνεδρίαση όπου ο ΓΔ κοντεύει να δώσει σήματα μεσοπρόθεσμων αγορών, όχι μόνον οι συνολικοί τζίροι είναι ανεπαρκείς αλλά και καμία εμπορεύσιμη μετοχή δεν σημειώνει άνοδο άνω του +2% ενώ δύο , οι αρνητικής καθαρής θέσης ΦΡΙΓΟ και ΙΝΛΟΤ, σημειώνουν μεγάλες πτώσεις χειρότερες του -3%.

 

Διακρίνονται με κάπως ικανοποιητική άνοδο άνω του +1% και κάπως αυξημένους όγκους οι, ΕΛΧΑ, ΕΧΑΕ και ΜΠΕΛΑ που βρίσκονται σε υποτιμημένες ζώνες.

 

Νέα υψηλά τριμήνου και έτους πετυχαίνει σήμερα μόνον μια μετοχή, η ΤΕΝΕΡΓ, ενώ νέα χαμηλά ιδίων διαστημάτων σημειώνει η ΦΡΙΓΟ.

 

Τέλος, πριν λίγη ώρα παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στην ΛΑΜΔΑ (+1,60% με πολύ μεγάλο όγκο 700 χιλ τεμαχίων, προφανώς πακέτων) αλλά στα χαμηλά τριμήνου δείχνοντας υφιστάμενη αδιαφορία επενδυτών προς την εταιρία.

 

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text