Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Με την σημερινή (Παρασκευής, 4/9/2020) πτώση αναβάλλεται (ή ματαιώνεται;) η επιχειρούμενη τις τελευταίες μέρες ανοδική διάσπαση του υψηλού 20ημέρου από τον ΓΔ.

Με την σημερινή (Παρασκευής, 4/9/2020) πτώση αναβάλλεται (ή ματαιώνεται;) η επιχειρούμενη τις τελευταίες μέρες ανοδική διάσπαση του υψηλού 20ημέρου από τον ΓΔ.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Δεν μας ενοχλεί η σημερινή διόρθωση της αγοράς. Ενώ μετά το χθεσινό αμερικανικό sell off (Nasdaq -5%) περιμέναμε στον ΓΔ μια διόρθωση της τάξης του 1,5-2,5%, σήμερα βλέπουμε μικρή υποχώρηση (ΓΔ -0,65%, στις 641 μονάδες, στις 4.05 μμ) με αυξημένο τζίρο (40 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο).

Ο ΓΔ δεν έχει χάσει την πλαγιοανοδική δυναμική που απέκτησε τις τελευταίες μέρες. Γι αυτό είμαστε έτοιμοι για αγορές αν διασπασθεί η αντίσταση των 646 μονάδων. Θα εγκαταλείψουμε την συγκρατημένη αισιοδοξία μας αν ο ΓΔ υποχωρήσει κάτω των 630 μονάδων (την μέση τιμή του 30ήμερου οριζόντιου καναλιού των 615-645 μονάδων).

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο.

Μετοχές

Πτωτικό είναι σήμερα το πλάτος της αγοράς με τα 6/7 των μετοχών να κινούνται αρνητικά και το 1/7 θετικά ενώ καμία μετοχή δεν σημειώνει μεταβολή πέραν του ±3% κάνοντας την συνεδρίαση να μοιάζει αναμονής παρά καθοδικής αντιστροφής.

Δύο μετοχές τραβούν την αγοραστική μας προσοχή, η ΔΕΗ (+2,30%) που σημειώνει και σήμερα νέο υψηλό τετραμήνου με μεγάλο όγκο σχεόν 1 εκατ τεμαχίων και η ΠΛΑΚΡ που ισοφαρίζει το υψηλό τετραμήνου με αρκετά μεγάλη άνοδο +2,80% και μέτριο όγκο 840 τεμαχίων τζίρου 12 χιλ ευρώ.

Επίσης προσέχουμε αγοραστικά τις μετοχές που κινούνται λίγο κάτω από έγκυρες αντιστάσεις τους όπως τις, ΣΑΡ, ΚΟΥΕΣ και ΤΕΝΕΡΓ.

Είμαστε επιφυλακτικοί για τις μετοχές που κινούνται κοντά σε στηρίξεις όπως για τις, ΟΤΟΕΛ, ΟΛΠ, ΠΡΟΦ, ΛΑΜΔΑ, ΕΧΑΕ, ΜΟΗ και ΕΛΠΕ.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα, 7/9/20, κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text