Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020) την ανάκαμψη προσεγγίζοντας το υψηλό τριμήνου των 678 μονάδων

Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020) την ανάκαμψη προσεγγίζοντας το υψηλό τριμήνου των 678 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Ικανοποιητικά κινείται και σήμερα η αγορά με τον ΓΔ να μετακυλά την χθεσινή εκτίναξη του +4% στην σημερινή συνεδρίαση με επιβραδυνόμενη άνοδο +0,80% (στις 666 μονάδες, στις 3.20 μμ) και μειωμένο τζίρο (55 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) δείχνοντας ότι συνεχίζεται η προσέλκυση αγοραστών.

Το επόμενο εμπόδιο που θα πρέπει να υπερπηδήσει ο ΓΔ ώστε να εισέλθει επιτέλους μετά από 8 μήνες σε ανοδική τάση, είναι η υπέρβαση του υψηλού κλεισίματος τριμήνου που τώρα βρίσκεται στις 678 μονάδες και παράλληλα να δεχτεί σήμα αγορών από τον διπλό κινητό μέσο ΕΚΜΟ15-ΕΚΜΟ80. Μια ενδιάμεση διόρθωση μέχρι τις 650 μονάδες, δεν θα μας ενοχλήσει καθόλου.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις. Οι επόμενες αγορές θα γίνουν όταν και εφόσον ο ΓΔ σημειώσει νέο υψηλό τριμήνου ή δεχθεί σήμα αγορών από τον ΕΚΜΟ(15-80) ή κάνει ανοδική στροφή μετά την επόμενη διόρθωση εφόσον το κλείσιμο θα βρίσκεται πάνω από τις 650 μονάδες.

Μετοχές


Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα ¾ των εμπορεύσιμων μετοχών ενώ 7 μετοχές, οι ΙΚΤΙΝ, ΔΕΗ, ΒΙΟ, ΑΒΑΞ, ΦΡΛΚ, ΟΤΟΕ και ΙΝΛΟΤ, πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους από +3% έως +6% σε σύγκριση με μια μετοχή, τον ΑΛΜΥ, που σημειώνει μεγάλη πτώση λίγο χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Θα λέγαμε ότι είναι τέσσερες  : Η ΔΕΗ που σημειώνει νέο υψηλό με μεγάλη άνοδο +4,80% και μεγάλο όγκο 775 τεμαχίων μέχρις στιγμής αν και είναι υπεραγορασμένη +38% μέσα σε 3 εβδομάδες. Ο ΙΚΤΙΝ (+5,3% με 500 χιλ τεμάχια) που πραγματοποιεί ανοδική αναστροφή τυπικού σχηματισμού V. Ο ΦΡΛΚ που διασπά ανοδικά στροφέα – υψηλό τριμήνου με μεγάλη άνοδο +3,41% και μεγάλο όγκο 424 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής. Και ΒΙΟ  που διασπά ανοδικά επίσης στροφέα υψηλό τριμήνου με μεγάλη άνοδο +3,82% και μεγάλο σχετικά όγκο 180 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής.

Σήματα αγορών δίνουν σήμερα οι αναφερθείσες ΒΙΟ και ΦΡΛΚ ενώ καμία μετοχή δεν δίνει αντίστροφα σήματα πωλήσεων.

Τείνουν να δώσουν ως τα άνωθεν σήματα αγορών οι, ΣΑΡ, ΚΡΙ και ΓΕΚΤ.

Νέα υψηλά τριμήνου πετυχαίνουν σήμερα οι, ΔΕΗ, ΦΡΛΚ, ΒΙΟ και ΜΥΤΙΛ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text