Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στα €14,80 η νέα τιμή-στόχος από Wood & Company

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στα €14,80 η νέα τιμή-στόχος από Wood & Company

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στα €14,80 η νέα τιμή-στόχος από Wood & Company

Σε σημαντική αύξηση της τιμής-στόχου κατά 61% προχώρησε η Wood & Company στο τελευταίο report της για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, στα €14,80 από €9,20 προηγουμένως, ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί την σύσταση "Buy".

Στην ανάλυση της η Wood & Company αναφέρει ότι η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή παραμένει ελκυστική, λόγω της συνεχούς επέκτασης του χαρτοφυλακίου έργων της, της δημιουργίας ισχυρών ταμειακών ροών και της σταθερής ιστορικής της πορείας.

Σημειώνει ταυτόχρονα ότι η μετοχή της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή πέτυχε την καλύτερη απόδοση στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, με ράλι άνω του 50%.

"Αναδείξαμε την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ως μία από τις κορυφαίες επενδυτικές επιλογές, δεδομένης της αμυντικής φύσης της επιχείρησης", αναφέρει η επενδυτική τράπεζα και συμπληρώνει. "Διατηρούμε τη σύσταση 'Αγοράς' για επενδυτές που αναζητούν έκθεση στην Ελλάδα με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα.

Όπως αναφέρει, μέχρι το τέλος του 2020, η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή θα έχει εγκατεστημένη ισχύ 1,37 GW σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με επιπλέον 550MW να βρίσκονται σε κατασκευή.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ανέβασε πρόσφατα τον πενταετή στόχο της Εταιρείας κατά 800 MW στα 2,8 GW. Παρά το γεγονός ότι είναι ένας φιλόδοξος στόχος, πιστεύουμε ότι η Εταιρεία έχει την κατάλληλη εμπειρία για να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιό της επιθετικά, σημειώνει.

 

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text