Αρχική | Οικονομία | Ελληνική Οικονομία | ΙΟΒΕ: Δελτίο εξελίξεων στην βιομηχανία

ΙΟΒΕ: Δελτίο εξελίξεων στην βιομηχανία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Tο Δελτίο εξελίξεων στην βιομηχανία είναι το πρώτο μιας νέας σειράς ενημερωτικών δελτίων του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών για τον τομέα της Βιομηχανίας στην Ελλάδα. Εκδίδεται σε συνεργασία με την «Ελληνική Παραγωγή – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη» και αντικαθιστά τo προηγούμενο μηνιαίο δελτίο οικονομικής συγκυρίας στον τομέα.

Το δελτίο στηρίζεται κυρίως στους βραχυχρόνιους δείκτες και τάσεις στη βιομηχανία, τοποθετώντας τους όμως στο πλαίσιο των ευρύτερων τάσεων της ευρωπαϊκής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας, όπως αυτές σχετίζονται με τον τομέα. Η παρουσίαση είναι συνοπτική, ώστε να διευκολύνεται η σύγκριση ανάμεσα στα μηνιαία στοιχεία και η καταγραφή των βασικών τάσεων που διαμορφώνονται. Το περιεχόμενο θα ανανεώνεται μηνιαίως με τα πλέον πρόσφατα στοιχεία και βασίζεται σε επεξεργασία δημοσίως διαθέσιμων δεδομένων από εγχώριες και ξένες πηγές καθώς και πρόσθετων από ειδικές έρευνες και μελέτες του ΙΟΒΕ.

Το δελτίο θα εκδίδεται κάθε μήνα, εκτός από Αύγουστο και Ιανουάριο, θα αναρτάται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Παραγωγής και του ΙΟΒΕ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή πληροφόρησης από τον κάθε ενδιαφερόμενο. Πιστεύουμε πως θα συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση της πορείας και των προοπτικών ενός εξαιρετικά σημαντικού τομέα για την ελληνική οικονομία. Μπορεί να αφορά όσους επιχειρούν, εργάζονται ή επενδύουν σε αυτόν, λήπτες αποφάσεων στρατηγικής ή οικονομικής πολιτικής και όσους ενδιαφέρονται γενικότερα για την ανάπτυξη της οικονομίας.

 

Διαβάστε ολόκλρηρο το Δελτίο εδώ

 

Πηγή: iobe.gr


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text