Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα με μικρή άνοδο (Τετ, 30/9/2020) να αποφύγει την επαπειλούμενη καθοδική διάσπαση της στήριξης των 615 μονάδων Δεν μας ικανοποιεί απόλυτα η σημερινή ανοδική αντίδραση της αγοράς καθώς η άνοδος του ΓΔ είναι μικρή (+0,60%, στις 626 μονά

Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα με μικρή άνοδο (Τετ, 30/9/2020) να αποφύγει την επαπειλούμενη καθοδική διάσπαση της στήριξης των 615 μονάδων Δεν μας ικανοποιεί απόλυτα η σημερινή ανοδική αντίδραση της αγοράς καθώς η άνοδος του ΓΔ είναι μικρή (+0,60%, στις 626 μονά

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα με μικρή άνοδο (Τετ, 30/9/2020) να αποφύγει την επαπειλούμενη καθοδική διάσπαση της στήριξης των 615 μονάδων

Δεν μας ικανοποιεί απόλυτα η σημερινή ανοδική αντίδραση της αγοράς καθώς η άνοδος του ΓΔ είναι μικρή (+0,60%, στις 626 μονάδες, στις 4.05 μμ) ο τζίρος μικρός (μόλις 28 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο)  και το διεθνές περιβάλλον δεν είναι ιδανικό αφού οι περισσότεροι ξένοι δείκτες βρίσκονται σε μεσοβραχυχρόνια διόρθωση.

Στο γράφημα βλέπουμε τον ΓΔ να συνεχίζει για 12η εβδομάδα την πλευρική του κίνηση εντός του στενού οριζόντιου καναλιού αναμονής των 615-663 μονάδων με προσέγγιση του κάτω όριου των 615 δείχνοντας εμφανή  αδυναμία.

Ας περιμένουμε την διάσπαση, ανοδική η καθοδική, του καναλιού, την οποία και θα ακολουθήσουμε, αγορές στην ανοδική διάσπαση και πωλήσεις στην καθοδική.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 68% με μετοχές ΤΧ σήμερα δεν θα κάνει πράξεις αφού όπως φαίνεται ο ΓΔ θα κλείσει και πάλι εντός του καναλιού αναμονής των 615-663 μονάδων.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το 1/3 ενώ 4 μετοχές, οι ΠΛΑΘ, ΣΕΝΕΡ, ΜΟΗ και ΑΒΑΞ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια μετοχή, ττην ΜΙΓ που σημειώνει μεγάλη πτώση χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : καμία μετοχή δεν αξίζει τέτοιο τίτλο με κριτήρια, το μέγεθος της ανόδου τιμής και όγκων και την διαγραμματική θέση. Εντυπωσιακή είναι η ΠΛΑΘ, που πετυχαίνει μεγάλη άνοδο +6,40% με μεγάλους όγκους σε νέα υψηλά.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης δίνει σήμερα η ΣΕΝΕΡ και με ικανοποιητικότατους όγκους.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι. ΑΒΑΞ και ΟΛΘ ενώ αντίστροφα σήματα πωλήσεων τείνουν να δώσουν οι ΛΑΜΔΑ και ΕΧΑΕ.

Νέα υψηλά εποχής πετυχαίνουν σήμερα οι ΠΛΑΘ, ΣΕΝΕΡ, ΜΥΤΙΛ, ΙΝΤΚΑ, ΚΟΥΕΣ και ΠΛΑΙΣ ανώ αντίστροφα νέα χαμηλά εποχής σημειώνουν οι ΑΡΑΙΓ και ΜΙΓ. Η τελευταία ήδη βρίσκεται σε νέα χαμηλά ζωής, κάτω από τα 2,5 λεπτά του ευρώ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text