Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Με πολύ μικρή πτώση στον ΓΔ συνεχίζεται και σήμερα (Τετ, 7/10/20) η πλευρική κίνηση της αγοράς στην ζώνη των 615-663 μονάδων του ΓΔ

Με πολύ μικρή πτώση στον ΓΔ συνεχίζεται και σήμερα (Τετ, 7/10/20) η πλευρική κίνηση της αγοράς στην ζώνη των 615-663 μονάδων του ΓΔ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Μικρής σημασίας θεωρούμε την σημερινή συνεδρίαση καθώς η μεταβολή του ΓΔ είναι πολύ μικρή (-0,45%, στις 641 μονάδες, στις 3.50 μμ), ο τζίρος είναι μικρός (35 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και τα διεθνή χρηματιστήρια βρίσκονται επίσης σε σχηματισμούς ανάπαυλας.

Αναμονή λοιπόν, έως ότου ο ΓΔ εξέλθει του καναλιού των 615-663 μονάδων κίνηση την οποία  και θα ακολουθήσουμε, αγορές στην ανοδική έξοδο και πωλήσεις στην καθοδική.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές


Πτωτικά κινούνται τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών που παρακολουθούμε και ανοδικά το 1/3 ενώ μια μετοχή, η ΒΙΟ σημειώνει μεγάλη πτώση χειρότερη του -3% σε αντίθεση με τρεις μετοχές, τις ΟΛΥΜΠ, ΑΛΜΥ και ΜΙΓ, που σημειώνουν μεγάλες ανόδους καλύτερες του +3%.

Η μετοχή της ημέρας :Αν και έχει μικρή εμπορευσιμότητα θεωρούμε τον ΑΛΜΥ που διασπά ανοδικά έγκυρη αντίσταση με μεγάλη άνοδο +6,13% και μεγάλους γι αυτόν όγκους 24 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής.

Εκτός από τον ΑΛΜΥ σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης – υψηλό τριμήνου δίνει και η ΟΤΟΕΛ. Όμως, τα αποτελεσματά της  6μήνου 2020 είναι απογοητευτικά (τα δημοσιεύσαμε την Δευτέρα).

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΑΒΑΞ, ΑΔΜΗΕ, ΓΕΚΤ, ΟΛΠ, ΙΝΚΑΤ, ΠΛΑΚΡ και ΣΑΡ.

Αντίθετα, καμία μετοχή δεν σημειώνει ή τείνει να σημειώσει νέα χαμηλά τριμήνου δείχνοντας, σε αντίθεση με τον επηρεαζόμενο από τις τράπεζες ΓΔ, ότι βρισκόμαστε σε ανοδική τάση.

Καμία μετοχή δεν σηκώνει σήμερα όγκους μειώνοντας την σημασία της σημερινής συνεδρίασης.

ΜΙΓ : έχει πετύχει μέσα σε 3-4 μέρες άνοδο +27% από την  περασμένη Παρασκευή ή +43% από την περασμένη Πέμπτη αμείβοντας τους βραχυχρόνιους που «πόνταραν» στην διάσωση της επαπειλούμενης εταιρίας.

Τέλος, ο ΔΤΡ χάνει αυτή τη στιγμή -1% λίγο κοντά στο απελπιστικά χαμηλό επίπεδο των 300 μονάδων.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 3.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text