Αρχική | Εταιρίες | Τράπεζες | Τράπεζα Πειραιώς: Στη διάθεση των μετόχων το σχέδιο διάσπασης

Τράπεζα Πειραιώς: Στη διάθεση των μετόχων το σχέδιο διάσπασης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τράπεζα Πειραιώς: Στη διάθεση των μετόχων το σχέδιο διάσπασης

Στη διάθεση των μετόχων της έθεσε η Τράπεζα Πειραιώς το Σχέδιο Σύμβασης Διάσπασης της τράπεζας, τον Ισολογισμό Μετασχηματισμού του αποσχιζόμενου κλάδου που ορίστηκε αυτός της 31.07.2020, καθώς και τις ετήσιες και εξαμηνιαίες οικονομικές καταστάσεις και τις Εκθέσεις Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου των τριών τελευταίων χρήσεων.

Δημοσίευσε επίσης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, την επεξηγηματική έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας προς τους μετόχους της σχετικά με τη διάσπαση με απόσχιση του κλάδου τραπεζικής δραστηριότητας και εισφορά του σε νέα τραπεζική εταιρεία. Αναφορά κάνει η τράπεζα και στην έκθεση επί του ισολογισμού μετασχηματισμού του αποσχιζόμενου κλάδου για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού του αποσχιζόμενου κλάδου κατά την 31.07.2020 καθώς και για το Σχέδιο Διάσπασης, η οποία διενεργήθηκε από τον ορκωτό ελεγκτή Δημήτριο Σούρμπη (A.M. ΣΟΕΛ 16891) της ελεγκτικής εταιρείας PriceWaterhouseCoopers Auditing Company S.A..

Η ολοκλήρωση της διάσπασης τελεί υπό την αίρεση της κατά τον νόμο απαιτούμενης έγκρισης της γενικής συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας, καθώς και της λήψης όλων των αναγκαίων εγκρίσεων και αδειών από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.

Δείτε λεπτομέριες για το Σχέδιο Σύμβασής Διάσπασης εδώ.

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text