Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | ΟΠΑΠ: Στο 2,10% έως 2,50% το εύρος απόδοσης του ομολόγου

ΟΠΑΠ: Στο 2,10% έως 2,50% το εύρος απόδοσης του ομολόγου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΟΠΑΠ: Στο 2,10% έως 2,50% το εύρος απόδοσης του ομολόγου

Το εύρος απόδοσης του ομολόγου του Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως 200 εκατ. ευρώ, για το οποίο η δημόσια προσφορά ξεκινά αύριο Τετάρτη, ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ.

Το ΚΟΔ διαιρείται σε έως 200.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες ομολογίες με ονομαστική αξία €1.000.

Εάν το ΚΟΔ δεν καλυφθεί σε ποσό τουλάχιστον €150.000.000, θα ματαιωθεί η έκδοση του Ομολογιακού Δανείου και το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία συμμετοχής που έχει δεσμευθεί για έκαστο Ιδιώτη Επενδυτή θα αποδεσμευθεί το αργότερο εντός δύο εργάσιμων ημερών.

O προσδιορισμός της τιμής διάθεσης, της απόδοσης και του επιτοκίου των Ομολογιών, θα γίνει με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών (διαδικασία "Βook Building"), το οποίο θα τηρηθεί από τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους. To Βιβλίο Προσφορών θα διενεργηθεί μέσω διαδικασίας της υπηρεσίας Η.ΒΙ.Π. στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά Ειδικοί Επενδυτές.

Η τελική απόδοση θα καθοριστεί από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους εντός του εύρους απόδοσης για τους συμμετέχοντες στη διαδικασία του Βιβλίου Προσφορών.

Το εύρος απόδοσης το οποίο καθορίστηκε από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους, και εντός του οποίου οι Ειδικοί Επενδυτές θα υποβάλλουν τις αιτήσεις κάλυψης, είναι το ακόλουθο:

Δείτε την πρόσκληση προς το επενδυτικό κοινό εδώ.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text