Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ κατοχυρώνει και με το παραπάνω σήμερα (Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020) τις 700 μονάδες με ένα δυνατό κλείσιμο +3,08%

Ο ΓΔ κατοχυρώνει και με το παραπάνω σήμερα (Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020) τις 700 μονάδες με ένα δυνατό κλείσιμο +3,08%

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

 

 

Θριαμβευτική ήταν η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να κλείνει με μεγάλη άνοδο +3,08% (στις 726 μονάδες) με μεγάλο τζίρο (80 εκατ) και με ήπιες ανόδους, τις περισσότερες φορές σε νέα υψηλά, στις ευρωπαϊκές αγορές.

 

Στο γράφημα βλέπουμε καθαρά το ξέφρενο νοεμβριάτικο ράλι του ΓΔ ύψους μέχρις στιγμής +28,50% από τον πυθμένα Α των 564 μονάδων του τέλους Οκτωβρίου.

 

Ωστόσο, επειδή ακριβώς το ράλι είναι υπερβολικά απότομο και εκτεταμένο, ο κίνδυνος οδυνηρής διόρθωσης αυξάνεται και κανείς δεν ξέρει που και πότε θα γίνει η αναστροφή, τοπική η μεσοπρόθεσμη.

 

Το μόνο που ξέρουμε εμείς είναι το που θα βάλουμε στο stop loss του ΓΔ το οποίο λόγω έλλειψης ορατών μεσοχρόνιων πυθμένων θα το θέσουμε στο -50% του αναφερθέντος ράλι δηλαδή στις 640 μονάδες ενώ θα αρχίσουμε να ανησυχούμε αν ο ΓΔ χάσει το 33% του ράλι κλείνοντας κάτω των 660 μονάδων.

 

Οσο ο ΓΔ θα κινείται ανω των 660 μονάδων, η ανοδική τάση θα θεωρείται συμπαγής και αυτοτροφοδοτούμενη με πιθανές ενδιάμεσες διαταραχές.

 

 

Στρατηγική για αύριο, Παρασκευή, 27/11/2020

 

Αύριο το ΤΧ δεν θα κάνει πράξεις εκτός της απίθανης περίπτωσης που κάνει ο ΓΔ ένα εκκωφαντικό πτωτικό κλείσιμο χειρότερο του -4%, οπότε θα κλείσουμε μερικές θέσεις.

 

Μετοχές

 

Μόνον 5 μετοχές από τις 50 εμπορεύσιμες που παρακολουθούμε έκλεισαν σήμερα καθοδικά ενώ από τις ανοδικές, οι μισές περίπου έκλεισαν με μεγάλες ανόδους από +3% έως +8%.

 

Η μετοχή της ημέρας : πάμπολες ήταν σήμερα οι εντυπωσιακές μετοχές με άνοδο άνω του +3% και με όγκους μεγαλύτερους του ημερήσιου μέσου όρου του πενθημέρου όπως οι ΑΛΦΑ, ΜΟΗ, ΦΡΛΚ, ΕΛΛΑΚΤ, ΤΕΝΕΡΓ, ΔΕΗ, ΕΧΑΕ, αλλά αυτή που έδωσε και ταυτοχρόνως ισχυρό σήμα μεσομακροχρονίων αγορών ήταν ο ΟΠΑΠ.

 

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση αγκιστριού έγκυρης αντίστασης – υψηλού 4μήνου έδωσαν σήμερα οι, ΟΠΑΠ, ΓΕΚΤ και ΛΑΜΔΑ, ενώ καμία δεν έδωσε αντίστροφα σήματα πωλήσεων.

 

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΙΝΤΚΑ, ΙΝΚΑΤ, INLOT, ΕΛΛΑΚΤ και ΑΔΜΗΕ.

 

Νέα υψηλά 4μήνου πέτυχαν πολλές μετοχές σήμερα όπως οι, ΜΟΗ, ΠΕΙΡ, ΑΛΦΑ, ΔΕΗ, ΤΕΝΕΡΓ, ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΑΤΤ, ΕΥΡΩΒ, ΦΡΙΓΟ, ΠΛΑΙΣ, ΕΛΛ, ΤΙΤC κα

 

Μεγάλους όγκους με συσσώρευση διακρίναμε σε ΜΟΗ, ΔΕΗ, ΤΕΝΕΡΓ, ΑΤΤ, ΟΠΑΠ, ΕΧΑΕ κλπ

 

Τέλος, ο ΔΤΡ με μεγάλη σήμερα άνοδο +5,47% έκλεισε στις 390 μονάδες, μια ανάσα k;atv από το υψηλό Ιουνίου των 400 μονάδων.

 

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text