Αρχική | Χρηματιστήριο | Διεθνείς Αγορές | Amazon: Έρχεται στην Ελλάδα – Σχεδιάζει κέντρο διανομής στο Θριάσιο

Amazon: Έρχεται στην Ελλάδα – Σχεδιάζει κέντρο διανομής στο Θριάσιο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Την έναρξη της δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα σχεδιάζει ήδη η Amazon με τη δημιουργία κέντρου διανομής στη Δυτική Αττική - Εκατοντάδες οι νέες θέσεις εργασίας

Στα σχέδια κατασκευής ενός νέου ενός κέντρου διανομής στη Δυτική Αττική (Θριάσιο) συνολικής επιφάνειας 16.815 τετρ. μέτρων βρίσκεται η Amazon το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει από 500 έως 1.000 θέσεις εργασίας στην τοπική οικονομία, δίνοντας ταυτόχρονα ώθηση στα σχέδια της κυβέρνησης για προσέλκυση επενδύσεων και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

O αμερικανικός ιστότοπος «westsidenewsny.com» επικαλείται δηλώσεις του φερόμενου εργολάβου του έργου ο οποίος χαρακτηρίζει την νέα αυτή επένδυση του αμερικανικού κολοσσού ως σημάδι μελλοντικής ευημερίας για τον κατασκευαστικό κλάδο μετά το πλήγμα που έχει επιφέρει η πανδημία του Covid-19.

Έδρα; Το Θριάσιο λόγω Cosco

Η Amazon φέρεται να σχεδιάζει την κατασκευή ενός κέντρο διανομής στη Δυτική Αττική (Θριάσιο) συνολικής επιφάνειας 16.815 τετρ. μέτρων το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει από 500 έως 1.000 θέσεις εργασίας στην τοπική οικονομία. Το έργο αναμένεται να δώσει ώθηση στο σχέδιο της χώρας να προσελκύσει επενδύσεις και θέσεις εργασίας.

Η περιοχή του Θριάσιου φέρεται να επιλέχθηκε λόγω της εύκολης πρόσβασης στο λιμάνι και σε μεγάλους οδικούς άξονες, ενώ στην ίδια περιοχή σχεδιάζεται και το το διαμετακομιστικό κέντρο που δρομολογεί η Cosco.

 

bankingnews.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text