Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ σήμερα, Τετ, 2/12/2020, παγίωσε, έστω και για μια ημέρα, τα τεράστια κέρδη +35% των τελευταίων 30 ημερών

Ο ΓΔ σήμερα, Τετ, 2/12/2020, παγίωσε, έστω και για μια ημέρα, τα τεράστια κέρδη +35% των τελευταίων 30 ημερών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

 

 

Ικανοποιητική ήταν η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ (+0,16%, στις 759 μονάδες με μεγάλο τζίρο 110 εκατ) αντί να διορθώσει όπως θα ήταν αναμενόμενο μετά την τόσο μεγάλη 30ήμερη άνοδο, κράτησε τα φοβερά κέρδη δείχνοντας δύναμη και ικανότητα για ψηλότερα.

 

Ωστόσο, από την άλλη μεριά, δεν επαναπαυόμαστε, μια καλή διόρθωση (για να εξέλθουν (προσωρινά) οι βραχυχρόνιοι) είναι αναμενόμενη, η οποία διόρθωση δεν θα μάς ανησυχήσει όσο δεν θα ξεπερνά το -33% του ράλι δηλαδή, όσο ο ΓΔ δεν θα πέφτει κάτω από τις 690 μονάδες, ή να το στρογγυλέψουμε, κάτω από τις 700 μονάδες.

Στρατηγική για αύριο, Πέμπτη, 3/12/2020

 

Το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο είναι σχεδόν πλήρως αγορασμένο και δεν θα κάνει αύριο αγορές αλλά ούτε και πωλήσεις καθώς το stop loss του βρίσκεται πολύ χαμηλά, περίπου στις 700 μονάδες.

 

Μετοχές

 

Δεν είχε ιδιαίτερα συμβάντα μετοχών σήμερα η αγορά. Οι τράπεζες συνέχισαν σήμερα με μικρή άνοδο (ΔΤΡ +1,14%, στις 445 μονάδες δηλαδή +90% από το χαμηλό τέλος Οκτωβρίου).

Δύο  μετοχές είχαν ενδιαφέρουσες (για τοποθέτηση επενδυτών) διαγραμματικές εξελίξεις, η ΟΛΥΜΠ που με μεγάλη σημερινή άνοδο και όγκους πλησιάζει τον αγοραστικό της στροφέα του 1,5 ευρώ (σημερινό κλείσιμο 1,468) και η ΕΧΑΕ, που έσπασε οριακά με μεγάλους όγκους το αγοραστικό της διπλό αγκίστρι των 3,33 ευρώ συμπληρώνοντας 30ήμερη άνοδο +32% που είναι μικρή μπροστά στο +90% των τραπεζών που ανήκουν στον ίδιο κλάδο, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

 

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text