Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Παπουτσάνης: Πρόσκληση για έκτακτη Γενική Συνέλευση

Παπουτσάνης: Πρόσκληση για έκτακτη Γενική Συνέλευση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Παπουτσάνης: Πρόσκληση για έκτακτη Γενική Συνέλευση

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας καλεί τους κ.κ. μετόχους την 23.12.2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. σε έκτακτη γενική συνέλευση από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, με τα εξής θέματα ημερησίας διατάξεως:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αφορολόγητων αποθεματικών αναπτυξιακών νόμων κατά την ευχέρεια που δίδεται από το άρθρο 71Β Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, με έκδοση νέων μετοχών και διανομή τους στους υφιστάμενους μετόχους κατά την αναλογία συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας και ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού.

2. Εξάλειψη ζημιών (αποτελεσμάτων) εις νέον διά του συμψηφισμού τους πρώτον με αποθεματικά και δεύτερον με ποσό του λογαριασμού υπέρ το άρτιον.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας απαρτία και εξ’ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας θα συνέλθει σε επαναληπτική συνεδρίαση την 30.12.2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης όπως περιγράφεται κατωτέρω, χωρίς τη δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text