Αρχική | Χ&Α | Χ&Α - Επικαιρότητα | Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, με φοιτητική συνδρομή (-72%)

Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, με φοιτητική συνδρομή (-72%)

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, με φοιτητική συνδρομή (-72%)

Θεωρώντας ότι το δικαίωμα στην εκπαίδευση δε θα πρέπει να κοστίζει ακριβά, αλλά και ότι, οι φοιτητές αποτελούν ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ καθιερώνει τη φοιτητική συνδρομή, όπως ακριβώς έκανε και παλαιότερα, στη φυσική του έκδοση.

Η ετήσια φοιτητική συνδρομή θα πωλείται προς € 25,00, δηλαδή με έκπτωση 72% περίπου, από την τιμή της κανονικής ετήσιας συνδρομής (€ 70,00). Παράλληλα, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες συνδρομητές μας, θα δικαιούνται έκπτωσης 70% σε κάθε σεμινάριο που οργανώνει το περιοδικό -το πρόγραμμα των σεμιναρίων θα επαναληφθεί ευθύς  μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Μετά τη λήξη της πανδημίας, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, θα έρθει σε επαφή με πανεπιστημιακούς φορείς, ώστε να συμμετέχει στην οργάνωση και την υλοποίηση εκδηλώσεων πάνω στον τομέα της επενδυτικής εκπαίδευσης. Όπως κάναμε και στο παρελθόν, οι εκδηλώσεις αυτές θα περιλαμβάνουν και τη δημιουργία και τη λειτουργία κέντρων "επενδυτικής ανάλυσης", όπως π.χ. τη εργαστηρίων ανάλυσης ισολογισμών και στατιστικών στοιχείων. Η επενδυτική παιδεία στην Ελλάδα θα πρέπει να αναβαθμιστεί. Η αναβάθμισή της, θα βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του ευρύτερου τομέα της κεφαλαιαγοράς, αλλά και της ευρύτερης επενδυτικής διαδικασίας στη χώρα. Αυτό όμως ξεκινάει από τα Πανεπιστήμια.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text