Αρχική | Χ&Α | Χ&Α - Επικαιρότητα | Οι πράξεις του χαρτοφυλακίου του "απόλυτου συστήματος" από την αρχή της λειτουργίας του

Οι πράξεις του χαρτοφυλακίου του "απόλυτου συστήματος" από την αρχή της λειτουργίας του

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Καθώς τα στατιστικά στοιχεία που παραθέτουμε στις σελίδες μας, έχουν αυξηθεί σημαντικά, διαπιστώνουμε ότι, πολλοί συνδρομητές (οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί σημαντικά σε αριθμό και οι περσσότεροι απ' αυτούς δεν έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξη των σελίδων) δε μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα στις σελίδες και δε μπορούν να δουν ή και να χρησιμοποιήσουν πολλά από τα στοιχεία που παραθέτουμε.

Έχουμε αντίληψη του προβλήματος. Κατά τις επόμενες μέρες, όταν θα έχει φύγει ο φόρτος εργασίας του τεύχους, αλλά θα έχει κοπάσει και αυτός ο ενθουσιασμός της ανόδου -μια πραγματική άνοδο που την περιμέναμε περισσότερα από 10 χρόνια- θα προσπαθήσουμε να αναδιοργανώσουμε τις σελίδες μας και να τις βάλουμε σε μία τάξη.

Προς το παρόν, παραθέτουμε τον πίνακα με τις πράξεις που έχουν κάνει τα χαρτοφυλάκια, από την αρχή της λειτουργίας τους, έτσι ώστε να αρχίσουν να μπαίνουν ευκολότερα στο κλίμα, οι νέοι συνδρομητές. Οι πίνακες αυτοί περιλαμβάνουν έως και τις τελευταίες πράξεις μας, της 16/11/2020.

Πάντως, το βασικότερο για μας είναι ότι παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις και δεν θα υπάρξει κάποια δυσάρεστη έκπληξη, αφού φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε, κάθε φορά που εκτιμούμε ότι κάτι "σημαντικό" θα συμβεί.

 

Καθώς ο παραπάνω πίνακας είναι σε μορφή "φωτογραφίας" και, γι αυτό το λόγο, δε λειτουργούν τα links, τα παραθέτουμε σε μορφή κειμένου και παρακάτω, έτσι ώστε αυτά να λειτουργούν κανονικά.

Δείτε στοιχεία και στατιστικά των μετοχών εδώ
Δείτε το ημερολόγιο του χαρτοφυλακίου εδώ

Παρακαλούμε, μη διστάζετε να μας απευθύνετε ερωτήματα για οτιδήποτε αφορά στη λειτουργία του "απόλυτου συστήματος", αλλά και την πορεία της χρηματιστηριακής αγοράς, γενικά. Προτιμάτε τη μορφή ηλεκτρονικού μηνύματος.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text