Αρχική | Προηγ. Τεύχη | 2020 - No 212 έως 223 | Χ&Α - 223 | Η τιμή του (μεμονωμένου) τεύχους σε σχέση με την τιμή της ετήσιας συνδρομής

Η τιμή του (μεμονωμένου) τεύχους σε σχέση με την τιμή της ετήσιας συνδρομής

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Κατά το τελευταίο διάστημα, λόγω της κατακόρυφης αύξησης του ενδιαφέροντος για εγγραφές συνδρομητών στο περιοδικό (αυτό είναι αποτέλεσμα της βελτίωσης της πορείας του Χρηματιστηρίου, της αναγνώρισης της πετυχημένης παρουσίας του Χ&Α, αλλά και της “εκπτωτικής καμπάνιας” που πραγματοποιούμε κατά το μήνα Δεκέμβριο) ερωτηθήκαμε και πάλι, για το ...παράδοξο της τιμής πώλησης του περιοδικού ανά τεύχος, σε σχέση με την τιμή της ετήσιας συνδρομής.

Όταν το κάθε τεύχος πωλείται μεμονωμένα, μέσω του eshop, τιμάται € 5,00. Η τιμή της ετήσιας συνδρομής (12 τεύχη) είναι € 70,00. Τί συμβαίνει; Αδικούμε τους συνδρομητές μας;

Όχι βέβαια! Δεν αδικούμε κανέναν. Η απάντηση είναι ότι, ο αγοραστής του μεμονωμένου τεύχους, μπορεί να διαβάσει μόνο το τεύχος και όχι τις σελίδες που “ανεβαίνουν” στο site. Δηλαδή, τα σχόλια και τα άρθρα που, κάθε τόσο και ανάλογα με τη φάση της αγοράς, ανεβαίνουν στις συνδρομητικές σελίδες. Παράλληλα, ο αγοραστής ενός τεύχους, δεν ενημερώνεται με email για τυχόν επικείμενο “σήμα εισόδου” ή “σήμα εξόδου” από την αγορά, αλλά ούτε και για τυχόν έκτακτες μεταβολές στη σύνθεση του χαρτοφυλακίου. Τέλος, πολλοί από τους συνδέσμους (links) που βρίσκονται στο περιοδικό, δεν “ανοίγουν” για τους αγοραστές των μεμονωμένων τευχών (όπως π.χ. οι πίνακες των αναλυτικών χαρτοφυλακίων των Αμοιβαίων Κεφαλαίων κ.ά.).

Τιμούμε τους συνδρομητές του περιοδικού, αλλά τιμούμε και τους αναγνώστες των μεμονωμένων τευχών. Δεν πρόκειται ποτέ να αδικήσουμε κάποιον!


Επιστροφή στα περιεχόμενα (εδώ)

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text