Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Πέρασαν τα "πακέτα" για την Paperpack – Προχωρά το deal με την κινεζική Orlando-Equity Holding

Πέρασαν τα "πακέτα" για την Paperpack – Προχωρά το deal με την κινεζική Orlando-Equity Holding

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πέρασαν τα "πακέτα" για την Paperpack – Προχωρά το deal με την κινεζική Orlando-Equity Holding

Το συνολικό ύψος της συναλλαγής διαμορφώθηκε στα 15,72 εκατ. ευρώ

Με τρεις προσυμφωνημένες πράξεις στο Χρηματιστήριο της Αθήνας μεταβιβάστηκαν σήμερα συνολικά 2.360.845 μετοχές της Paperpack-Τσουκαρίδης. Το συνολικό ύψος της συναλλαγής διαμορφώθηκε στα 15,72 εκατ. ευρώ.

Η μεταβίβαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας για την πώληση της Paperpack-Τσουκαρίδης στο κινεζικό fund Orlando-Equity Holding Limited, 100% θυγατρική της China Central and Eastern Europe Investment Co-operation Fund II SCS SICAV-SIF, η οποία έχει αναλάβει δεσμεύσεις επένδυσης 800 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ στην Κεντρική και την Νότια Ευρώπη. Διαχειριστής του fund είναι η China-CEE Management S.à r.l. και επενδυτικός σύμβουλος του fund είναι η CEE Equity Partners Limited.

Με την ολοκλήρωση όλων των συμφωνηθέντων συναλλαγών, το Orlando-Equity Holding Limited θα έχει αποκτήσει το 90,02% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας και, ως εκ τούτου, θα υποχρεούται στην υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης,

Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης, ο Επενδυτής σκοπεύει να ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς (squeeze-out) και να προχωρήσει στη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

 

Πηγή: newmoney.gr


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text