Αρχική | Χ&Α | Χ&Α - Επικαιρότητα | Η πολιτική “εκπτωτικών κουπονιών” στο eurocapital.gr

Η πολιτική “εκπτωτικών κουπονιών” στο eurocapital.gr

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η πολιτική “εκπτωτικών κουπονιών” στο eurocapital.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πολιτική “εκπτωτικών κουπονιών” στο eurocapital.gr

 

Η πολιτική “εκπτωτικών κουπονιών” για τις πωλήσεις που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) (εδώ) του eurocapital.gr ή γενικότερα, για προϊόντα και υπηρεσίες της “EuroCapital Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες”, έχει ως εξής:

 

Κάθε αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας της “EuroCapital Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες”, είτε αυτή γίνεται και πληρώνεται μέσω του eurocapital.gr, είτε με άλλους τρόπους (τραπεζική κατάθεση, πληρωμή στα γραφεία της εταιρίας ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο), δημιουργεί δικαιώματα έκπτωσης επί μελλοντικών αγορών.

Τα δικαιώματα αυτά εκφράζονται μέσω ηλεκτρονικών “κουπονιών” τα οποία εκδίδει και αποστέλλει η εταιρία προς τους πελάτες της.

Ως “κουπόνι” νοείται ο ηλεκτρονικός κωδικός που αποστέλλεται στον πελάτη και ο οποίος εισάγεται στο σύστημα κατά την ηλεκτρονική πληρωμή της επόμενης αγοράς.

Η έκδοση των κουπονιών γίνεται με βάση τα παρακάτω:

 

Αγορά μεμονωμένων τευχών του περιοδικού “Χ&Α”: Εκδίδεται κουπόνι για το σύνολο του ποσού που καταβλήθηκε. Το κουπόνι ισχύει για διάστημα 2,5 μηνών μετά την έκδοσή του. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αγορά συνδρομών  (ηλεκτρονικών σελίδων ή του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ).

 

Αγορά e-book (ηλεκτρονικής έκδοσης βιβλίου): Εκδίδεται κουπόνι για το σύνολο του ποσού που καταβλήθηκε. Το κουπόνι ισχύει για διάστημα 1,5 μήνα μετά την έκδοσή του. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο για αγορές συνδρομών (ηλεκτρονικών σελίδων ή του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ) και βιβλίων.

 

Αγορά “δοκιμαστικής συνδρομής”: Εκδίδεται κουπόνι για το σύνολο του ποσού που καταβλήθηκε. Το κουπόνι ισχύει για διάστημα 1,5 μήνα μετά την έκδοσή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά συνδρομών σε συνδρομητικές σελίδες.

 

 

Αγορά βιβλίων συνολικής αξίας από € 40 έως € 50: Εκδίδεται κουπόνι αξίας € 10. Έχει ισχύ για 2,5 μήνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά βιβλίων ή συνδρομών σε συνδρομητικές σελίδες.

 

Αγορά βιβλίων συνολικής αξίας από € 50,01 έως € 75: Εκδίδεται κουπόνι αξίας € 15. Έχει ισχύ για 2,5 μήνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά βιβλίων ή συνδρομών σε συνδρομητικές σελίδες.

 

Αγορά βιβλίων συνολικής αξίας μεγαλύτερης από € 75,01: Εκδίδεται κουπόνι αξίας € 25. Έχει ισχύ για 2,5 μήνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά βιβλίων ή συνδρομών σε συνδρομητικές σελίδες.

 

Αγορές κάθε είδους που πωλείται από την “EuroCapital Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες”, συνολικής αξίας μεγαλύτερης των € 200, κατά τη διάρκεια ενός 12μήνου, είτε σε κανονικές τιμές, είτε σε τιμές “προσφοράς” (κατά τη διάρκεια προωθητικών ενεργειών της εταιρίας). Εκδίδεται κουπόνι  αξίας € 25. Έχει ισχύ μέχρι το τέλος του επόμενου έτους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας που πωλεί η “EuroCapital Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες”.
Η έκδοση των κουπονιών αυτών γίνεται ανεξάρτητα του εάν έχει εκδοθεί και άλλο κουπόνι για αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας, σύμφωνα με τα πιο πάνω οριζόμενα.

 

Σημειώσεις:

Τα “κουπόνια” είναι προσωπικά, δε μπορούν να πωληθούν ή να μεταβιβαστούν και έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.

Τα “κουπόνια” μπορούν να εξαργυρωθούν αυτόματα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του eurocapital.gr, μέσω της εφαρμογής πληρωμής. Μπορούν όμως, μετά από συνεννόηση με την εταιρία,  να εξαργυρωθούν και μέσω άλλων τρόπων αγοράς και πληρωμής προϊόντων ή υπηρεσιών της εταιρίας.

Για τεχνικούς λόγους, σε κάθε αγορά και πληρωμής μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον ένα κουπόνι. Μετά από συνεννόηση με την εταιρία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότερα του ενός κουπόνια, με την προϋπόθεση ότι η πληρωμή θα γίνει με άλλον τρόπο.

Εάν το χρησιμοποιούμενο κουπόνι υπερβαίνει την αξία του αγοραζόμενου προϊόντος, δε μπορεί να υπάρξει πίστωση του πλεονάζοντος ποσού προς τον πελάτη.

Είναι πιθανό, κάποιο προϊόν ή υπηρεσία να μη συμμετέχει στο πρόγραμμα έκδοσης “εξειδικευμένων κουπονιών”. Στην περίπτωση αυτή, υπάρχει σχετική αναφορά στη σελίδα του προϊόντος. Όμως, ακόμη και αυτά τα προϊόντα ή υπηρεσίες, συμμετέχουν κανονικά στον  υπολογισμό των 12μηνων αγορών από την Εταιρία.

Αναδρομικό δικαίωμα παραλαβής κουπονιών έχουν όλοι όσοι πραγματοποίησαν αγορές προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας, από την 1η Δεκεμβρίου 2020. Τα “αναδρομικά” κουπόνια θα σταλούν στους δικαιούχους την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021.

 

Επιστροφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα του eurocapital.gr (εδώ).

 

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα: