Αρχική | Χρηματιστήριο | Χρηματιστήριο Αθηνών | Χρηματιστήριο Αθηνών: Διαγράφονται πέντε εισηγμένες από το ταμπλό - Ποιες είναι

Χρηματιστήριο Αθηνών: Διαγράφονται πέντε εισηγμένες από το ταμπλό - Ποιες είναι

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Χρηματιστήριο Αθηνών: Διαγράφονται πέντε εισηγμένες από το ταμπλό - Ποιες είναι

Στη διαγραφή πέντε εισηγμένων εταιρειών προχώρησε με απόφασή της η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Πρόκειται για την Κεραμεία Αλλατίνη ΑΕ, την Axon Συμμετοχών, τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου και την Eurobrokers, οι οποίες τελούσαν σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαγραφή αποφασίστηκε επίσης και για τις ενταγμένες στην Εναλλακτική Αγορά μετοχές της εταιρείας DIVERSA A.E.B.E.

Ως ημερομηνία αφαίρεσης των μετοχών των προαναφερόμενων εταιρειών από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίζεται η Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021.

Η επιτροπή αποφάσισε επίσης τη χορήγηση προθεσμίας έως τις 30 Ιουνίου 2021 στην εταιρεία Ι.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ HOLDING A.E. κατόπιν σχετικού αιτιολογημένου αιτήματός της, προκειμένου να άρει τους λόγους διαγραφής των μετοχών της.

Η επιτροπή ενέκρινε ακόμη την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας «TITAN CEMENT INTERNATIONAL S.A.», από την εταιρία – Μέλος «ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

 

 

Πηγή: Reporter.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text