Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ ευρισκόμενος σε 40ήμερη ανάπαυλα κινείται και σήμερα (Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021) ελάχιστα κάτω από τις 800 μονάδες

Ο ΓΔ ευρισκόμενος σε 40ήμερη ανάπαυλα κινείται και σήμερα (Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021) ελάχιστα κάτω από τις 800 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

 

 

Ουδέτερη κρίνουμε την σημερινή συνεδρίαση καθώς, από την μια μεριά ο ΓΔ (-0,30% στις 798 μονάδες στις 4.10 μμ και με μέτριο για την εποχή τζίρο, 50 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) διατηρεί την μεσοπροθεσμη και μακροπρόθεσμη ανοδική του τάση αλλά από την άλλη μεριά δεν μπορεί να ανακτήσει τις 800 μονάδες ενώ διαγράφει τρεις κατερχόμενες τοπικές κορυφές.

 

Η ανοδική τάση της αγοράς θα σταθεροποιηθεί αν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 800 μονάδες και δη πάνω από τις 810, ενώ αντίθετα, θα εξασθενίσει αν ο ΓΔ κλείσει κάτω από τον πυθμένα των 787 μονάδων που αύριο θα γίνει και χαμηλό 20ημέρου.

 

 

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

 

Το κατά 97% με μετοχές ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις. Αν αύριο ο ΓΔ κλείσει κάτω από τις 787 μονάδες (θέλει πτώση -1,50% από το τρέχον) θα δούμε τι θα κάνουμε τότε. Σίγουρα θα προχωρήσουμε σε πολύ περιορισμένες πωλήσεις.

Μετοχές

 

Πτωτικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών ενώ δύο μετοχές οι, ΙΝΚΑΤ και ΚΟΥΕΣ, κερδίζουν λίγο πάνω από +3% σε σύγκριση με μια μετοχή, την πολύπαθη ΙΝΛΟΤ, που χάνει λίγο περισσότερο του -5%.

 

Καμία μετοχή δεν μας εντυπωσιάζει σήμερα με την άνοδο+όγκους+διαγραμματική της θέση.

 

Ούτε κάποια μετοχή δίνει σήμερα σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης – υψηλού τριμήνου.

 

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΣΑΡ, ΚΡΙ, ΠΛΑΙΣ και ΙΝΤΚΑ.

 

Η ΕΧΑΕ διασπά καθοδικά αυτή τη στιγμή έγκυρη μεσοβραχυχρόνια στήριξη.

 

Τέλος, ο ΔΤΡ με μικρή πτώση -0,60% βρίσκεται λίγο κάτω από την μέση τιμή του 40ήμερου οριζόντιου καναλιού ανάπαυλας των 470-530 μονάδων.

 

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text