Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | FOURLIS: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας

FOURLIS: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
FOURLIS: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας

Ανακοινώνεται από την εταιρεία FOURLIS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 21ης Δεκεμβρίου 2020 αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των ευρώ εννέα εκατομμυρίων οκτακοσίων ογδόντα χιλιάδων εννιακοσίων σαράντα δυο χιλιάδων και πενήντα εννέα λεπτών (9.880.942,59 €) με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού που έχει σχηματισθεί από μη διανεμηθέντα κέρδη προηγούμενων χρήσεων (κέρδη εις νέον).

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από ογδόντα ένα λεπτά του ευρώ (0,81 €) σε ένα ευρώ (1,00 €). Μετά την ως άνω αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των πενήντα δύο εκατομμυρίων τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων εξήντα ενός ευρώ (52.004.961,00 €) διαιρούμενο σε πενήντα δύο εκατομμύρια τέσσερις χιλιάδες εννιακόσιες εξήντα μία (52.004.961) ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας ενός ευρώ (1,00 €) η καθεμιά μετοχή.

Η Διεύθυνση Εταιρειών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με την υπ’ αριθμ. 3258/13.01.2021 απόφασή της, ενέκρινε τη σχετική τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας και προέβη στις 13.01.2021 στην καταχώρισή της στο Γ.Ε.ΜΗ. με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης (Κ.Α.Κ.) 2448494.

H Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στη συνεδρίασή της 21 Ιανουαρίου 2021 ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας

Κατόπιν των ανωτέρω, από την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 οι μετοχές της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με τη νέα ονομαστική αξία, ενός ευρώ (1,00 €) ανά μετοχή.

Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε συνδυασμό με την υπ΄αριθ.26 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. όπως ισχύει.

 

 

 

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text