Αρχική | Χρηματιστήριο | Διεθνείς Αγορές | Reuters: Η Huawei βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση κορυφαίων εμπορικών σημάτων P και Mate

Reuters: Η Huawei βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση κορυφαίων εμπορικών σημάτων P και Mate

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Reuters: Η Huawei βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση κορυφαίων εμπορικών σημάτων P και Mate

Η Huawei Technologies Co Ltd της Κίνας βρίσκεται σε συνομιλίες οι οποίες είναι σε αρχικό στάδιο για να παραχωρήσει τις premium μάρκες P και Mate, σε μια κίνηση που αν πραγματοποιηθεί θα σηματοδοτήσει την έξοδο της εταιρείας από την αγορά smartphone τελευταίας τεχνολογίας.

Οι συνομιλίες μεταξύ του μεγαλύτερου κατασκευαστή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο και μιας κοινοπραξίας με επικεφαλής εταιρείες επενδύσεων που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση της Σανγκάης συνεχίζονται εδώ και μήνες, ανέφεραν οι πηγές του Reuters.

Η Huawei άρχισε να διερευνά εσωτερικά τη δυνατότητα πώλησης των εμπορικών σημάτων ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με μία από τις πηγές.

Ωστόσο, η Huawei ανέφερε σε ανακοίνωση της «Υπάρχουν αβάσιμες φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την πιθανή πώληση των κορυφαίων εμπορικών σημάτων smartphone μας. Δεν υπάρχει καμία αξία σε αυτές τις φήμες».

Η Huawei, ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών στον κόσμο και η δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone, ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο την πώληση της επωνυμίας Honor σε μια κοινοπραξία 30  με επικεφαλής μια εταιρεία που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση του Σενζέν στην Κίνα.

 

Πηγή: liberal.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text