Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Epsilon Net: Αύξηση 133% στα Καθαρά Κέρδη το 2020

Epsilon Net: Αύξηση 133% στα Καθαρά Κέρδη το 2020

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Epsilon Net: Αύξηση 133% στα Καθαρά Κέρδη το 2020

Ο Όμιλος Εταιρειών EPSILON NET κατά τη διάρκεια του 2020, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις προκλήσεις και τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία. Με σταθερά βήματα προχώρησε στην υλοποίηση του επενδυτικού του πλάνου, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων του στον τομέα του business software (εμπορικολογιστικές εφαρμογές, συστήματα ERP και εφαρμογές μισθοδοσίας και συστημάτων HRM) και σημείωσε σημαντική αύξηση στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του.

Με την ανάπτυξη καινοτόμων πληροφοριακών συστημάτων για τις ελληνικές επιχειρήσεις και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, ο Όμιλος συμμετέχει καθοριστικά στον εν εξελίξει ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, ενισχύοντας τον στρατηγικό του στόχο για συνεχή ανάπτυξη του μεριδίου αγοράς με ταυτόχρονη επίτευξη υψηλών επιδόσεων στα επόμενα έτη.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι με τις πρόσφατες στρατηγικές κινήσεις εξαγορών των εταιρειών DATA COMMUNICATION Α.Ε. και SINGULARLOGIC Α.Ε., ο αριθμός των ενεργών εγκαταστάσεων του Ομίλου υπερδιπλασιάστηκε από 30.000 εγκαταστάσεις στις αρχές του 2020 σε πάνω από 70.000 ενεργές εγκαταστάσεις σήμερα. Η επίπτωση της σημαντικής αυτής αύξησης του μεριδίου αγοράς δεν αποτυπώνεται ανάλογα στα οικονομικά αποτελέσματα του 2020 αφού η συμμετοχή της DATA COMMUNICATION αφορά μόνο τους τελευταίους 2 μήνες του έτους (ολοκλήρωση εξαγοράς τέλη Οκτωβρίου 2020), ενώ η SINGULARLOGIC A.E. δεν συμμετέχει καθόλου στα ετήσια αποτελέσματα του 2020, καθώς η εξαγορά της ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους (11/1/2021).

Σύμφωνα με τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις της χρήσης 2020, που καταρτίσθηκαν βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.), τα βασικότερα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου EPSILON NET έχουν ως εξής:

Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου εδώ.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text