Αρχική | Χ&Α | Χ&Α - Επικαιρότητα | 3 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 9 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

3 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 9 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Τρεις μετοχές, η ΠΠΑΚ, η  ΠΑΣΑΛ και η ΕΛΧΑ, με βάση τις τιμές της 22/2/2021, πέτυχαν υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ καμία μετοχή δεν κατέγραψε χαμηλό 52 εβδομάδων. Ακόμα δεν καταγράφονται υψηλά 52 εβδομάδων με την συχνότητα που υπήρχε τον τελευταίο μήνα του έτους, όμως τα θετικά που προκύπτουν, αυτή τη στιγμή, από τον πίνακα υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων είναι δύο.

Αρχικά, εξακολουθούν να υπερτερούν τα υψηλά έναντι των χαμηλών. Το τελευταίο χαμηλό που καταγράφηκε ήταν την 15/2/2021, από την ΛΑΝΑΚ, ενώ νωρίτερα από αυτό είχε καταγραφεί χαμηλό 52 εβδομάδων, την 13/1/2021 από την ΣΑΡΑΝ.
Το δεύτερο θετικό είναι ότι, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μετοχές της μεσαίας και μεγάλης κεφαλαιοποιησης εμφανίζονται ξανά στον πίνακα παρουσιάζοντας νέα υψηλά. Η κίνηση των μετοχών αυτών, είναι πιο ισχυρή σε σχέση με την κίνηση των “μικρών” μετοχών που υπήρξε στο τέλος του Ιανουαρίου, καθώς δίνουν μεγαλύτερη ώθηση στην κίνηση του Γενικού Δείκτη. Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Επίσης, με βάση τις χθεσινές τιμές, 9 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών ενώ 4 διαμόρφωσαν νέο χαμηλό 20 ημερών. Αν και τα στοιχεία αυτά είναι βραχυπρόθεσμα, μπορούν όμως να μας υποδείξουν σε συνδυασμό με τα παραπάνω πως κινείται αυτή την περίοδο η χρηματιστηριακή αγορα. Δείτε εδώ.

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text