Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Σαράντης: Τι αποφασίζει η σημερινή έκτακτη συνέλευση των μετόχων

Σαράντης: Τι αποφασίζει η σημερινή έκτακτη συνέλευση των μετόχων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σαράντης: Τι αποφασίζει η σημερινή έκτακτη συνέλευση των μετόχων

Η εισηγμένη εταιρία Σαράντης με τη κεφαλαιοποίηση να διαμορφώνεται σήμερα στα 615 εκατ. ευρώ, προχωρά σήμερα στη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα τη διανομή stock options στο προσωπικό της εισηγμένης.

Ειδικότερα σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι οι μέτοχοι θα κληθούν μεταξύ άλλων να εγκρίνουν τη δωρεάν διάθεση μετοχών στο προσωπικό της εταιρείας, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 114 του ν. 4548/2018, και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθεί απαρτία για την συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί ενός ή περισσοτέρων θεμάτων, οι μέτοχοι καλούνται σε επαναληπτική γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την 3 Μαρτίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Από την αρχή της εκδήλωσης της πανδημίας, προτεραιότητες του Ομίλου ήταν και παραμένουν η διασφάλιση της προστασίας και της ασφάλειας των εργαζομένων της καθώς και η απρόσκοπτη επιχειρηματική λειτουργία του.

Από τις αρχές του 2020, ο Όμιλος θέσπισε ειδική ομάδα παρακολούθησης καθώς και προληπτικά μέτρα σύμφωνα με την κυβέρνηση και τους σχετικούς φορείς κάθε κράτους που δραστηριοποιείται, αλλά και με τις κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ. Στον Όμιλο εφαρμόστηκε ειδική πολιτική προστασίας περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, εξ αποστάσεως εργασία, αναστολή τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών ταξιδιών, ακύρωση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών εταιρικών γεγονότων, απολύμανση των εγκαταστάσεων και ειδική καθοδήγηση για την υγιεινή.

Έκτοτε, ο Όμιλος διατηρεί μέτρα ασφάλειας και υγιεινής στις εγκαταστάσεις του και προσαρμόζεται ανάλογα με τα περιοριστικά μέτρα που τίθενται από τις κυβερνήσεις και τους σχετικούς φορείς στις χώρες που δραστηριοποιείται, καθώς η πανδημία βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη.

Η εταιρία εκτιμά ότι η κερδοφορία του Ομίλου παρουσίασε άνοδο για το σύνολο του 2020 υποστηριζόμενη από ισορροπημένα έξοδα διαφήμισης & προώθησης και λειτουργικά έξοδα.

 

Πηγή: Reporter.gr - ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text