Αρχική | Χ&Α | Χ&Α - Επικαιρότητα | 8 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 23 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

8 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 23 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
8 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 23 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Σύμφωνα με τις τιμές της 8/3/2021, ο Γενικός Δείκτης και ακόμα 8 μετοχές, πέτυχαν υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ καμία μετοχή δεν σημείωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Ο Γενικός Δείκτης και κάποιες από τις μετοχές που πέτυχαν υψηλό, τοποθετήθηκαν στον πίνακα των υψηλών/ χαμηλών 52 εβδομάδων περισσότερες από μια φορές. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες τρεις μέρες πέτυχε τρία νέα υψηλά η ΕΤΕ, η ΕΛΧΑ και η ΕΛΣΤΡ, ενώ με δύο νέα συνεχόμενα υψηλά εμφανίζεται ο Γενικός Δείκτης και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

 

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 23 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 4 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως τα στοιχεία καθημερινά ένα επενδυτής μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι 6 συνεχόμενες συνεδρίασεις η ΕΤΕ, πραγματοποιεί υψηλό 20 ημερών, με 5 συνεχόμενα νέα υψηλά εμφανίζεται η ΜΠΕΛΑ, με 4 ΒΙΟΣΚ και με 3 ο Γενικός Δείκτης, η ΕΛΧΑ, η ΚΜΟΛ και η ΕΛΣΤΡ.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text