Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡA | 14 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 31 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

14 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 31 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
14 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 31 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Σύμφωνα με τις χθεσινές τιμές, ο Γενικός Δείκτης και ακόμα 13 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ η ΒΑΡΓ σημείωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Τόσα νέα υψηλά, σημειώθηκαν ξανά την 5/1/2021, όπου ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 813,62 μονάδες. Σύμφωνα με τον πίνακα, τέσσερα συνεχόμενα υψηλά εμφανίζουν ο Γενικός Δείκτης και η ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ενώ με 3 συνεχόμενα νέα υψηλά εμφανίζεται η ΛΟΓΟΣ και με 2 συνεχόμενα νέα υψηλά εμφανίζονται η ΜΟΤΟ και η ΛΥΚ.
Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε πως από την αρχή του έτους, μεμονωμένα 59 μετοχές έχουν σημειώσει νέο υψηλό 52 εβδομάδων και 5 μετοχες έχουν σημειώσει χαμηλό 52 εβδομάδων.
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 31 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 7 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι τις τελευταίες 7 συνεχόμενες συνεδριάσεις η ΜΠΕΛΑ, πραγματοποίησε νέα υψηλά 20 ημερών, με 5 νέα συνεχόμενα υψηλά 20 ημερών εμφανίζεται ο Γενικός Δείκτης, 4 νέα συνεχόμενα υψηλά πέτυχε η ΜΟΗ και 3 νέα υψηλά πέτυχαν η ΛΟΓΟΣ και ΑΒΑΞ, ενώ 10 μετοχές σημείωσαν δύο συνεχόμενα νέα υψηλά 20 ημερών.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.
Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text