Αρχική | Διάφορα | Τεύχη 2018-2023 (Νο 199 έως Νο 253) | Χ&Α - 226 | Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς: Φεβρουάριος - Μάρτιος 2021

Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς: Φεβρουάριος - Μάρτιος 2021

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς: Φεβρουάριος - Μάρτιος 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά το διάστημα από 5/2/2021 έως και  11/3/2021, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

- Την έγκριση του περιεχομένου του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας “ORLANDO-EQUITY HOLDING LIMITED” προς τους μετόχους της εταιρίας PAPERPACK ΑΒΕΕ.

- Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας των εταιριών “FIRST CAPITAL ΑΕΕΔ” και “ΤΡΙΑΙΝΑ ΑΕΕΔ”, κατόπιν σχετικών αιτημάτων των εταιριών.

- Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας “PREMIA ANΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ” για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών 18.204.903 νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με εισφορές σε είδος.

- Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας “ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.” για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση έως 200.000 νέων, κοινών, ανώνυμων, άυλων ομολογιών της στην Κατηγορία Διαπραγμάτευσης Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου συνολικού ποσού έως € 200 εκατ.

- Την επιβολή προστίμου ύψους € 23.000 στην “ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ” για παράβαση των διατάξεων του νόμου, κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.

- Την επιβολή προστίμου ύψους € 10.000 στην “ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.” για παράβαση, από την ίδια αλλά και ως καθολικής διαδόχου της «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΤΕ», διατάξεων του νόμου, κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της

Δείτε εδώ τα Δελτία Τύπου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.


Επιστροφή στα περιεχόμενα (εδώ)


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text