Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | Συνεχίζει την επίθεση στην Εθνική Τράπεζα η Χαλυβουργική

Συνεχίζει την επίθεση στην Εθνική Τράπεζα η Χαλυβουργική

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Συνεχίζει την επίθεση στην Εθνική Τράπεζα η Χαλυβουργική

Σε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και κατά της PricewaterhouseCoopers, προχωρά η Χαλυβουργική, κάνοντας μάλιστα λόγο για "μεθοδεύσεις και σκοτεινά σημεία" σε ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

Τονίζει μάλιστα ότι πρόσφατα δημοσιεύματα είτε "αναπαράγουν άκριτα ανακριβείς πληροφορίες που διακινεί η ίδια η Εθνική Τράπεζα μέσω της πρόσφατης δημόσιας απάντησης της, είτε δουν κατ’ εντολή επιχειρηματικών συμφερόντων που, ημέρα με την ημέρα, αποκαλύπτονται".

Στην ανακοίνωση της η Χαλυβουργική παρουσιάζει αναλυτικά την πρόταση επανεκκίνησης που παρουσίασε στην τράπεζα, προσθέτοντας ότι δεν έλαβε ουδεμία απάντηση, ενώ κάνει λόγο για "εχθρική αντιμετώπιση" στις διαρκείς απόπειρες της να συνεργαστεί με την ΕΤΕ.

Χαρακτηρίζει επίσης "ύποπτο" τον ρόλο της PricewaterhouseCoopers και καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι "οι μεθοδεύσεις και τα σκοτεινά σημεία στη στάση της ΕΤΕ δεν έχουν τελειωμό".

"Η διοίκηση και οι φορείς της Εταιρείας μας είναι αποφασισμένοι να τα αναδείξουν και να αποτρέψουν το έγκλημα που έχουν απεργαστεί ορισμένα στελέχη του σήμερα και του χθες σε συνεργασία και με την PWC, αγνοώντας προκλητικά για λόγους που μόνοι εκείνοι γνωρίζουν κάθε αρχή νόμιμης, καλόπιστης και αμοιβαία επωφελούς επίλυσης των θεμάτων της εταιρείας μας", τονίζει η εταιρεία.

 

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text