Αρχική | Χ&Α | Χ&Α - Επικαιρότητα | 5 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 8 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

5 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 8 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
5 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 8 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Σύμφωνα με τις χθεσινές τιμές, η CENER, η ΜΟΥΖΚ, η ΚΑΜΠ, η ΕΛΤΟΝ και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, πέτυχαν υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ καμία μετοχή δεν διαμόρφωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Από τις 5 μετοχές η ΚΑΜΠ εμφανίζεται πρώτη φορά στον πίνακα των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων. Η CENER, έχει εμφανιστεί συνολικά 6 φορές, από την αρχή του έτους, ενώ τα τελευταία 4 νέα υψηλά που πέτυχε πραγματοποιήθηκαν μέσα στον Μάρτιο. Η ΜΟΥΖΚ, έχει πετύχει συνολικά 4 νέα υψηλά 52 εβδομάδων και όλα διαμορφώθηκαν μέσα στον Μάρτιο. Η ΕΛΤΟΝ, μαζί με το χθεσινό νέο υψηλό 52 εβδομάδων, σημειώνει 2 νέα υψηλά 52 εβδομάδων (το δεύτερο διαμορφώθηκε την 12/3/2021). Τέλος η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, έχει πετύχει συνολικά 8 νέα υψηλά 52 εβδομάδων, τα όποια διαμορφώθηκαν επίσης μέσα στον Μάρτιο.
Έχει ιδιαίτερη σημασία να επισημάνουμε, σε ποια χρονική στιγμή διαμορφώθηκαν τα νέα υψηλά, διότι όσο πιο πρόσφατα και συνεχόμενα προκύπτουν τα νέα υψηλά τόσο πιο πολύ αυξάνεται η δυναμική των εκάστοτε μετοχών.
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 8 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 11 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως τα στοιχεία καθημερινά ένα επενδυτής μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι η ΑΤΤ, εμφανίζεται με δύο συνεχόμενα υψηλά 20 ημερών, ενώ 2 συνεχόμενα νέα χαμηλά 20 ημερών, εμφανίζεται η ΚΟΡΔΕ, η ΠΑΙΡ και η ΦΡΙΓΟ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text