Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα (Παρ, 26/3/21) να ανακαταλάβει τις 850 μονάδες

Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα (Παρ, 26/3/21) να ανακαταλάβει τις 850 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητικότατη για τους longs είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μεγάλη άνοδο +1,45% (στις 849 μονάδες, στις 3.50 μμ)  επαναπροσεγγίζει τις 850 μονάδες επανερχόμενος σε πλήρη ανοδική τάση αφού όλοι οι δείκτες τάσης, από βραχυχρόνιους, όπως το Χαμηλό/Υψηλό 4 ημερών, έως μακροχρόνιους, όπως οι ΑΚΜΟ200 και ΕΚΜΟ(15-80), φέρουν bullish ενδείξεις, γεγονός που δείχνει ύπαρξη συμπαγούς ανοδικής τάσης με αρκετές πιθανότητες να δούμε πριν το Πάσχα τις 900 μονάδες.

Η αισιοδοξία μας θα μετριασθεί μόνον αν ο ΓΔ με μια απρόσμενη πτωτική κίνηση χάσει την στήριξη των 830 μονάδων (πυθμένας Τ, κοίτα γράφημα) ενώ σε πωλήσεις θα προχωρήσουμε εάν η απευχόμενη πτώση χειροτερέψει και ο ΓΔ κλείσει κάτω από το κυλιόμενο Χαμηλό 20 ημερών που σήμερα ανέβηκε στις 792 μονάδες.



Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το σχεδόν πλήρως αγορασμένο ΤΧ.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το 1/3 ενώ 9 μετοχές, οι ΑΛΜΥ, ΙΝΚΑΤ, ΙΝΤΚΑ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ, ΑΔΜΗΕ, ΠΡΟΦ, ΦΡΙΓΟ και ΓΕΚΤ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια μετοχή, την άτυχη ΠΕΙΡ, που σημειώνει μεγάλη πτώση -5% σε νέα χαμηλά έτους.

Η μετοχή της ημέρας : Σήμερα διακρίνουμε 4 δυνατές μετοχές οι οποίες με κριτήρια τους όγκους, ημερήσια άνοδο και ισχυρή διαγραμματική θέση θα μπορούσαν να ονομασθούν μετοχές της ημέρας και είναι οι, ΑΛΜΥ, ΙΝΚΑΤ, ΕΥΡΩΒ και ΑΔΜΗΕ.

Σήματα μεσοπρόθεσμων αγορών με ανοδικές διασπάσεις έγκυρων αντιστάσεων – υψηλών έτους δίνουν σήμερα οι, ΑΛΜΥ, ΙΝΚΑΤ και ΑΔΜΗΕ ενώ καμία δεν δίνει αντίστροφα σήματα πωλήσεων. Είμαστε για τα καλά σε bull market.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΕΧΑΕ, ΠΛΑΘ, ΟΠΑΠ, ΜΟΗ, ΛΑΜΔΑ, ΜΠΡΙΚ, ΠΛΑΙΣ και ΔΕΗ.

Νέα υψηλά έτους σημειώνουν σήμερα οι, ΑΛΜΥ, ΙΝΚΑΤ, ΕΥΡΩΒ, ΑΔΜΗΕ, ΓΕΚΤ, ΑΒΑΞ, ΜΥΤΙΛ και ΒΙΟ ενώ νέα χαμηλά έτους σημειώνει η ΠΕΙΡ.

Δείκτης τραπεζών. Ωθούμενος από τις μετοχές των υγειών τραπεζών ΕΤΕ και ΕΥΡΩΒ, αρχίζει και αυτός, όπως και ο ΓΔ, να πλησιάζει το προ δεκαημέρου υψηλό έτους, γεγονός θετικό για όλες τις μετοχές αφού η ανοδική κίνηση του ΔΤΡ επιβεβαιώνει την ανοδική κίνηση του ΓΔ.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα σε απροσδιόριστη από τώρα ώρα.

Δείτε την καθημερινή αποτίμηση του χαρτοφυλακίου εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text