Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡA | 22 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 34 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

22 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 34 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
22 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 34 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Σύμφωνα με τις τιμές της χθεσινής συνεδρίασης, ο Γενικός Δείκτης και ακόμα 21 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ μια μετοχή, η ΠΕΙΡ, διαμόρφωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Περίπου από την αρχή του Μαρτίου, παρατηρείται ότι, τα νέα υψηλά 52 εβδομάδων αυξάνονται όλο και περισσότερο καθημερινά. Συγκεκριμένα, από την 14/9/2020, όπου καταγράφουμε τα νέα υψηλά/χαμηλά δεν έχουν ξανά σημειωθεί 22 νέα υψηλά μέσα σε μία συνεδρίαση.Ιδιαίτερα θετικό είναι το γεγονός ότι αυτά τα νέα υψηλά προκύπτουν κυρίως από τις μετοχές της μεγάλης και μεσαίας κεφαλαιοποίησης.
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 34 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 2 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι η ΒΙΟ και η ΙΝΚΑΤ πραγματοποίησαν 5 συνεχόμενα νέα υψηλά 20 ημερών, ενώ με 4 συνεχόμενα νέα υψηλά εμφανίζεται η ΒΙΟΚΑ και ΙΛΥΔΑ και με 3 νέα συνεχόμενα υψηλά εμφανίζονται οι: ΒΥΤΕ, ΓΕΒΚΑ, ΙΝΤΚΑ και ΕΚΤΕΡ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text