Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ λιγάκι κουρασμένος σήμερα (Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, ώρα 3.00 μμ) σημειώνει οριακά νέα υψηλά έτους.

Ο ΓΔ λιγάκι κουρασμένος σήμερα (Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, ώρα 3.00 μμ) σημειώνει οριακά νέα υψηλά έτους.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική είναι και η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να πετυχαίνει, μικρή αυτή τη φορά, άνοδο +0,40% (στις 869 μονάδες) με μεγάλο τζίρο (85 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με τους ευρωπαικούς δείκτες να τον επιβεβαιώνουν με τα δικά τους νέα υψηλά έτους.

Στο γράφημα βλέπουμε τον ΓΔ να βρίσκεται σε σαφή ανοδική τάση με στόχο τις 900 μονάδες.

Θα το καταφέρει, αρκεί να μην σημειώσει καμιά ξαφνική βαθιά διόρθωση διασπώντας καθοδικά τον πυθμένα Τ των 831 μονάδων, επίπεδο το οποίο κατά την ερχόμενη εβδομάδα θα καταστεί Χαμηλό Κλείσιμο 20 ημερών όπου εμείς θέτουμε το stop loss μας.

Στρατηγική για το κλείσιμo

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξει το ΤΧ.

Μετοχές

Οι ανοδικές μετοχές είναι αυτή τη στιγμή κατά 50% περισσότερες των καθοδικών ενώ 6 μετοχές, οι ΟΛΥΜΠ, ΙΝΤΚΑ, ΠΕΙΡ, ΠΛΑΚΡ, ΙΚΤΙΝ και ΦΡΙΓΟ, πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Θεωρούμε την μικρής εμπορευσιμότητας ΟΛΥΜΠ που πετυχαίνει μεγάλη άνοδο +13% με τεράστιους όγκους 900 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής λύνοντας ανοδικά παρατεταμένη περίοδο οριζόντιας συσσώρευσης σε στενό εύρος τιμών.

Και η ΠΕΙΡ θα μπορούσε να ονομασθεί μετοχή της ημέρας καθώς σχηματίζει «ακίδα» πυθμένα με μεγάλη άνοδο +7% και μεγάλους όγκους που θα θέλαμε να ξεπεράσουν τα 5 εκατ τεμάχια (αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν 4 εκατ).

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης – υψηλού τριμήνου δίνουν σήμερα οι ΟΛΥΜΠ, MOH και ΠΛΑΘ.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΑΡΑΙΓ, ΔΕΗ, ΕΕΕ, ΕΛΠΕ, ΕΛΛ, ΟΠΑΠ, ΙΚΤΙΝ, ΒΡΙΚ και ΑΛΦΑ.

Τείνον να δώσουν αντίστροφα σήματα πωλήσεων οι ΙΝΛΟΤ και ΜΙΓ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι, ΟΛΥΜΠ, ΜΟΗ, ΠΛΑΘ, ΨΕΝΕΡ, ΙΝΤΚΑ, ΤΙΤΚ, ΕΥΑΠΣ. ΜΥΤΙΛ και ΠΛΑΙΣ. Καμία δεν σημειώνει νέα χαμηλά έτους επιβεβαιώνοντας την ανοδική τάση του ΓΔ.

Θα επανέλθουμε αύριο σε απροσδιόριστη ώρα.

Δείτε την καθημερινή αποτίμηση του χαρτοφυλακίου εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text