Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡA | 14 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 21 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

14 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 21 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
14 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 21 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Σύμφωνα με τις τιμές της χθεσινής συνεδρίασης, ο Γενικός Δείκτης και ακόμα 13 μετοχές, πέτυχαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ μια μετοχή, η ΠΕΙΡ, σημείωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Για την ΠΕΙΡ, αυτό ήταν το 5ο νέο χαμηλό 52 εβδομάδων που διαμορφώνει από την 19/3/2021. Αντίθετα για τις μετοχές, που σημείωσαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, πολλές από αυτές εμφανίζονται με συνεχόμενα νέα υψηλά τις τελευταίες μέρες. Αξίζει να επισημάνουμε την ΙΝΤΚΑ, που έχει πετύχει 8 συνεχόμενα νέα υψηλά, την TCI, που έχει πετύχει 6, την ΕΛΤΟΝ με 4, τον ΓΔ και τον ΟΠΑΠ με 3 συνεχόμενα υψηλά και τις ΙΝΚΑΤ, ΕΥΡΩΒ, ΑΛΦΑ και ΛΑΒΙ με 2 συνεχόμενα νέα υψηλά 52 εβδομάδων.
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 21 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 3 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι τις τελευταίες 8 συνεδριάσεις, η ΙΝΤΚΑ, πραγματοποίησε νέα συνεχόμεν υψηλά 20 ημερών, ενώ με 7 νέα συνεχόμενα υψηλά εμφανίζεται η TCI, με 4 η ΕΛΤΟΝ και με 3  ο ΓΔ, η ΕΒΡΟΦ και ο ΟΠΑΠ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text