Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡA | 3 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 4 μετοχές με “νέα υψηλά 20 ημερών”!

3 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 4 μετοχές με “νέα υψηλά 20 ημερών”!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
3 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 4 μετοχές με “νέα υψηλά 20 ημερών”!

Με βάση τις τιμές της χθεσινής συνεδρίασης, μόνο 3 μετοχές, η ΠΠΑΚ, η ΠΛΑΘ και η ΕΕΕ, διαμόρφωσαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ καμία μετοχή δεν διαμόρφωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Η χθεσινή πτώση, την οποία δεν θεωρούμε ανησυχητική (δείτε την άποψη μας, εδώ), όπως ήταν λογικό, επιβράδυνε τον ρυθμό με τον οποίο επιτυγχάνονται τα νέα υψηλα, καθώς αν δούμε τον πίνακα με την εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, θα παρατηρήσουμε πως από την αρχή του Μαρτίου, ο αριθμό των νέων υψηλών καθημερινά αυξανόταν, φθάνοντας ακόμα και τα 25 νέα υψηλά, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο μέγεθος από τον Σεπτέμβρη του 2020, όπου καταγράφουμε τα στοιχεία.
Στο αντίστοιχο διάστημα, παρατηρούμε ότι νέα χαμηλά έχουν διαμορφώσει μόνο τέσσερις μετοχές (ΛΟΥΛΗ, ΠΕΙΡ, ΒΑΡΓ, ΠΡΟΝΤΕΑ)
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 4 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 11 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι η ΝΑΥΠ και η ΠΛΑΘ πέτυχαν δύο συνεχόμενα νέα υψηλά, ενώ με δύο συνεχόμενα νέα χαμηλά εμφανίζεται η ΕΛΛΑΚΤΩΡ και με τρία συνεχόμενα νέα χαμηλά εμφανίζεται η ΚΕΚΡ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text